Ideje za letnji provod (2)

Modna revija (ovo može i za devojke i za mešano društvo): sakupite naj-„kul“ krpice koje imate i neka i ostatak ekipe uradi to isto. A onda svu tu odeću pomešajte i za svakog nađite idealnu kombinaciju (prema glasovima većine). Dodajte i glamuroznu šminku, kakvu inače vidite samo na snimcima modnih revija i na kraju prošetajte tako našminkani i odeveni. Devojke će uživati u doterivanju, a momci u gledanju doteranih devojaka.

Vežba u kulturi i šarmiranju (ne brinite, nije smaranje): neka zajedno šeta cela ekipa i što ljubaznije pozdravljajte svakog prolaznika. Brojte koliko je prolaznika kome otpozdravilo – pobednik je onaj kome otpozdravi najveći broj ljudi. Unapred se dogovorite koja će biti nagrada za pobednika (može da bude nešto materijalno, na primer, da mu/joj kupite najveći sladoledni kup koji postoji u poslastičarnici, a može i nešto kao da ostatak večeri određuje kuda ćete svi ići i šta ćete raditi).

Društvene igre: sigurno ih svako od vas ima bar nekoliko kod kuće. Možete jednog popodneva organizovati pravu malu olimpijadu društvenih igara – podelite se u timove, odredite koliko bodova donosi koje mesto u kojoj igri, na kraju saberite bodove i odredite pobedničku ekipu. Ovakve igre smatraju se nečim što se radi u trenucima dosade u toku hladnih ili kišovitih dana, ali niko vas ne obavezuje da ih igrate u zatvorenom prostoru. Možete da u dvorištu ili na travi iza zgrade raširite staro ćebe (podrazumeva se da ponesete i sokove i grickalice, od ovakvih igara se i ogladni i ožedni).

Svetsko prvenstvo u fudbalu je prošlo, ali ne i želja velikog broja ljudi, naročito dečaka, za šutiranjem lopte po travi. Ako vam je igranje fudbala nedovoljno zanimljivo, možete zajedno s društvom smisliti potpuno nova pravila (što šašavija, to bolje), podeliti se u mešovite ekipe i odigrati onoliko utakmica koliko želite.

Nadamo se da su vam bar neki od predloga bili zanimljivi i želimo vam zabavno, ludo i nezaboravno leto!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar