Ignoriše vas od kad ima dečka

Većina devojaka ima najbolju drugaricu, s kojom je baš super, sve deli s njom, s njom se najviše druži, najviše vremena provodi zajedno. A onda dođe kao neverovatan šok kada ta najbolja drugarica nađe dečka i kao da vas u potpunosti ignoriše.
Ukoliko nikada niste bile jako zaljubljene (dakle, ili niste ni imale dečka, ili ste bili s nekim ko vam je bio simpatičan, ali nije tu bilo jakih emocija), drugaričino ponašanje može vam biti potpuno nerazumljivo. Drago je vama što je ona našla dečka, super što joj je lepo i što je srećna, ali zašto mora da vas u potpunosti ignoriše, a i onda kada se vidite, samo o njemu priča, i uopšte vas ne sluša? Šta se desilo s onom divnom osobom koja vas je uvek razumela, bila vam podrška, uvek bila spremna da vas sasluša i pomogne vam?
Tu je ona još uvek, ne brinite. Samo, kada se neko zaljubi, to može potpuno da mu okupira misli. Čak može da bude i zastrašujuće – u stanju ste da mislite samo o osobi u koju ste zaljubljeni, ne možete ni na šta drugo da se koncentrišete, ništa drugo vam ne drži pažnju… Jednim delom i ne želite da razmišljate o nečemu drugom osim o dečku i vezi, a drugim delom, čak i kada ste svesni da morate da se usredsredite na nešto drugo, jednostavno vam ne ide. Pokušavate, ali ne ide. Vrlo je moguće da vaša drugarica nema ni najmanju želju da vas povredi ili ignoriše, ali trenutno nije u stanju da se ponaša drugačije.
Neka je i tako, šta vi da radite? Da li gubite najbolju drugaricu? Ne gubite je. Možete pokušati da razgovarate s njom. Nemojte je optužiti, samo joj recite da vam mnogo znači i da vam nedostaje druženje s njom, i razgovor o još ponečemu osim o njenom dečku. Ako vam je stvarno dobra drugarica, razumeće vas i pokušaće da malčice promeni svoju satnicu kako bi se i s vama nešto češće viđala.
Ako se to ne desi odmah, nemojte se smesta naljutiti na nju. To "ne konstatujem ništa sem dečka" stanje ume da bude jako intenzivno, ali ne traje večno. I ne, neće vam se drugarica vratiti tek kad se "odljubi" i raskine s dečkom, vratiće vam se ranije, čim joj mozak dovoljno profunkcioniše da može da razmišlja o još nekome osim o dečku. Zato, pokažite malo strpljenja i razumevanja, i trebalo bi da sve bude u redu.
Zapravo, trebalo bi da bude još i lepše – ona će biti srećna što ima tako dobru i strpljivu drugaricu koja je razume i podržava, a i vi ćete, jednom kada se zaljubite, imati drugaricu koja tačno zna kako je to i neće vam zameriti što neko vreme samo u svog divnog dečka gledate i samo o njemu mislite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ignorisanjenajbolja drugaricatinejdzeri
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Milica Damnjanović

    Tekst vam je odličan.