Joj, loše se ljubim!

Upoznale ste slatkog dečka, ili ste bar mislile da je sladak. Vi ste se njemu takođe dopale. Osmeh po osmeh, reč po reč i – počeli ste da se zabavljate. Onda je došao i trenutak kad ste se prvi put poljubile s njim. Možda vam je to bio prvi poljubac u životu; možda i nije. U svakom slučaju, bilo vam je jako lepo i mislile ste da je lepo i njemu, a onda… Onda vam je rekao da se jako loše ljubite i shvatile ste da s vama uopšte nije uživao. Neko vreme kasnije, raskinuli ste (nebitno ko s kim).

Sada ste upoznale novog dečka koji vam se sviđa. Pozvao vas je da izađete i radujete se, treperite… Onda se setite da se zapravo jako loše ljubite i pitate se šta kad dođe do poljupca sa novim dečkom (ako do toga dođe) – da li će se mnogo ljutiti na vas, možete li nešto na brzinu da naučite i popravite se, ili će i njemu biti odvratno s vama… Užas! Trebalo bi da se radujete, a u panici ste.

Bez panike! Odmah da znate: ne postoji pravi i pogrešan način ljubljenja – postoji samo različito ljubljenje. Svako ima neki svoj način, i svi su ispravni. Zaboravite na onog ko vam je rekao da se loše ljubite, jer ne zaslužuje da mislite na njega, a sigurno ne da se žderete zbog njega. Najverovatnije je bio nesiguran u sebe i mislio da on radi nešto pogrešno, pa je postupio po taktici „napad je najbolja odbrana“ i napao vas da vi grešite, pre nego što vi stignete da napadnete njega (nema veze što vi to niste ni nameravale – ako je jako nesiguran u sebe, videće napad i tamo gde ga nema). Nema nikakvog razloga da mislite na onog ko svoju nesigurnost leči time što vas napada.

Važno je to da vam se novi dečko dopada i da se i vi dopadate njemu (inače vas ne bi ni zvao da izađete). To je glavni uslov da vam oboma bude lepo; poljupci koji budu usledili sigurno će biti savršeni.

Lepo se zabavite, uživajte sa novim simpatičnim dečkom i ne mislite na onog ko to ne zaslužuje. Videćete, sve će biti u redu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar