Još uvek vas ne interesuju momci

Svaka devojka ima neki svoj tempo kojim sazreva i kojim počinje da se interesuje za momke. To je normalno, ali ume da napravi probleme ako se sve vaše drugarice interesuju za momke i pričaju o njima, a vas ta tema još uvek ne zanima.
Imate super drugarice s kojima se dobro slažete. Samo vam je jedno zbunjujuće: sve one pričaju o momcima, ovaj im se sviđa, onaj im se ne sviđa, procenjuju ih, pričaju s kojim bi izašle, s kojim ne bi, s kojim bi se poljubile, bivale su već i zaljubljene… A vi – ništa. Momci vas jednostavno ne zanimaju na taj način. Pomalo vas je i blam od toga, i pitate se da li ste normalne. Nije da vi izbegavate momke, imate i muške prijatelje, ali oni su vam samo to, prijatelji. Probale ste da se zaljubite u nekog od njih, ali kako zaljubljivanje ne ide na dugme, nije vam uspelo. Gledate momke oko sebe, nemate ništa protiv njih, ne smetaju vam, nisu vam odbojni, ali ne možete ni da zamislite da se s nekim od njih držite za ruke, ljubite, mazite i šta već vaše drugarice pričaju da rade sa svojim momcima. Stvarno, da li ste normalne?
Jeste. Potpuno ste normalne. Neke devojke se kasnije zainteresuju za momke, do tada im dečaci budu samo drugari, ništa više, i to je potpuno normalno. Zainteresovaćete se i vi jednog dana, ne brinite, ta vrsta interesovanja nikog nije zaobišla, pa neće ni vas.
A vaše drugarice? Pustite ih. To što se one interesuju za momke ne znači da to na silu morate da učinite i vi – da i ne spominjemo da ne znate koliko je od njihovih priča tačno, jer je sasvim moguće da dosta toga izmišljaju, da mnogo toga nisu uradile, moguće je i da još neku od njih momci ne zanimaju, ali priča o njima da bi se uklopila.
Bez žurbe. Uživajte s prijateljicama, uživajte i s prijateljima. Doći će vreme i za zaljubljivanje – do tada, uživajte u svemu onom lepom što već sada imate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkemomcinezainteresovanostsazrevanjezaljubljivanje
Komentari (0)
Dodaj komentar