Kad će on da pozove?

Pitanje iz naslova je mnogo koja devojka postavila sebi. Upozna negde nekog dečka, super pričaju, sve bude lepo, da mu svoj broj telefona, i onda on nikako da pozove. Tu nastaje prava agonija, kad ni same niste sigurne šta da mislite.
Ako vam se dečko mnogo dopao, oduševile ste se njime, bićete vrlo sklone tome da ga mentalno opravdavate i smišljate različite razloge zašto vas još uvek nije zvao niti vam poslao poruku (ovde, naravno, govorimo o situaciji kad se ne radi o momku koga imate priliku da viđate svaki dan, nego, recimo, o nekome s kime ste se upoznale na žurci ili u diskoteci). Desilo mu se ovo, desilo mu se ono, sigurno ima problema, javiće vam se čim bude mogao… Ne baš.
Ukoliko ste se stvarno dopale tom dečku, on neće čekati duže od dva-tri dana da vam makar pošalje poruku. Budimo realni: šta god da se dešava u njegovom životu (ako isključimo da su ga kidnapovali vanzemaljci i odveli na svoju planetu, pa nema mogućnost da vam se javi), može da odvoji minut vremena da bar pošalje poruku. "Frka mi je, javiću ti se čim budem mogao" – koliko je vremena potrebno da se otkuca i pošalje ta poruka, sa svog ili tuđeg mobilnog?
A šta ako je izgubio vaš broj? Ne živite u različitim državama; ako mu je stalo da vas nađe, naći će vas. A ako je izgubio vaš broj i ima neke ozbiljne probleme? Pa, nije apsolutno nemoguće da je takav baksuz, ali svesne ste da je to samo izmišljanje izgovora, zar ne?
Mada nije apsolutno nemoguće da je stvarno zainteresovan a imao je seriju baksuzluka pa nije uspeo da vam se javi, zaista nije verovatno da se radi o tome. Ukoliko vam se ne javi u roku od dva-tri dana, vrlo je verovatno da nije zainteresovan, a ako nedelju dana prođe, možete da budete prilično sigurne da vas ne uzima ozbiljno i da će, ako vam se javi, to biti jer mu je dosadno pa okreće sve brojeve ženskih osoba koje ima, u nadi da će neka od njih biti raspoložena za malo lake i neobavezne zabave.
Naravno, ako baš čeznete da ga čujete i da saznate da li ga zanimate, možete i vi njega da pozovete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nestrpljenjepozivtinejdzeriveza
Komentari (0)
Dodaj komentar