Kad hoćete da ste seksi

Mnoge devojke žele da svi, što je moguće pre, shvate da one više nisu devojčice, već žene (zapravo to još uvek nisu, ali svejedno žele da tako budu viđene), i to seksi žene – prave zavodnice. Ta želja ponekad da veoma nezgodne rezultate (čitaj: blamove).
Koliko puta vam se desilo da se smejete kad vidite devojku kako pokušava (s naglaskom na "pokušava") da se kreće na ultravisokim potpeticama? Možda je obukla minić, visoke potpetice, topić koji jedva da nešto pokriva – i veruje, zbog vulgarnog dobacivanja koje takav stajling izaziva kod primitivnog dela muške populacije, da je seksi?
Koliko puta vam se desilo da na žurki vidite devojku koja pokušava da zavodnički igra, da bi se saplela (valjda se nije i povredila)? Polako "zavodnički" podiže suknju kako bi pokazala noge i ustanovi da joj je pukla najlonka? To su blamovi koji se dugo prepričavaju – a mogu se izbeći.
Ako se nekada usudite i pitate dečake šta je njima seksi, malo koji će reći da je to kada devojka izgleda kao da je "na izvol’te"; znatno im se više dopada kada se grudi samo naziru ispod majice, ili kada suknja samo otkriva, dok se devojka kreće, kakav joj je oblik noge. Kada se pokaže taman toliko da to njih izaziva da maštaju o onome što nije pokazano – to je ono što im ostane u mislima. Ako odmah vide sve, mogu to odmah i da požele, ali će kasnije zaboraviti na celu stvar.
Zato, zaista, nema nikakvog razloga da dovedete sebe u situaciju da se blamirate dok pokušavate da delujete seksi. Odeća koja otkriva oblik vašeg tela dok se krećete (znači, čak ne mora da bude ni pripijena) uvek može da deluje pristojno (ne previše slobodno ni vulgarno) i elegantno. Za igranje je dovoljno da uživate u pokretu i da imate neku eleganciju kretanja – poznavanje trbušnog plesa ili striptiza zaista nisu neophodni. Sa takvim izgledom i ponašanjem, bićete prava seksi, elegantna devojka koju će dečaci želeti da osvoje i da zadrže uz sebe, umesto one koja sve nudi na tacni i na koju dečaci gledaju kao na kratkotrajnu zabavu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izgledponašanjeseksitinejdžeri
Komentari (0)
Dodaj komentar