Kad vam se nabacuje drugi dečko

U vezi ste, duže ili kraće vreme, i volite svog dečka i on voli vas. Uživate u druženju, izlascima, zajedničkom smejanju, držanju za ruke, poljupcima, možda se i nešto više dešava… Super! Srećni ste! A onda… Onda se pojavi neki drugi dečko i počne da vam se nabacuje – a vaš dragi to gleda.
Ovako nešto može se desiti bilo gde. Na ulici, u diskoteci, u kafiću, na žurki kod prijatelja ili kod nepoznatih gde su vas doveli prijatelji… Gde god da se dešava, želja vašeg dečka kada vidi da vam se nabacuje neko drugi biće ista: da u četiri oka (ili, kako bi to možda vaš dragi nazvao, u tri oka) objasni tom tipu zašto ne treba da se nabacuje njegovoj devojci. Pesnicama, naravno, i svime što mu padne pod ruku.
Nemojte pogrešno da nas shvatite: to što se vaš dečko tako oseća (a oseća se tako jer nijedan dečak ne voli konkurenciju) ne znači da će on prstom da mrdne protiv onog koji vam se nabacuje. Ne mora da znači čak ni da ćete imati ikakvih problema. Da li će biti problema ili ne najviše zavisi od vas samih, izuzev ako vam je dečko patološki ljubomoran, a u tom slučaju trebalo bi da pobegnete od njega.
Naime, ako vi flertujete s tim tipom koji vam se nabacuje, vaš dečko će se sasvim sigurno razbesneti. Sasvim je moguće da će doći i do tuče. Kasnije će doći i do veoma neprijatnog razgovora između vas i vašeg dečka i čućete optužbe na svoj račun – zašto flertujete s drugima?
S druge strane, ako ne flertujete s tim tipom – ako svog dečka zagrlite i poljubite i predstavite ga tom tipu kao svog dečka – daćete svom dragom do znanja da je on za vas jedan i jedini i da vas niko drugi ne zanima. Daćete i tom tipu do znanja da kod vas nema šanse. Posle toga možete, ako i vi i taj tip to želite, i da nastavite razgovor, pa čak i da s vremenom postanete prijatelji ako to želite i neće biti nikakvih problema.
Dečaci nisu nerazumni, kao što bi neke zlobnice želele da svi misle. Samo žele, baš kao i devojke, da se osećaju sigurno i voljeno. Pobrinite se da se vaš dragi tako oseća i imaćete dugu i lepu vezu – i to vezu u kojoj imate punu slobodu da uživate u druženju s kime god želite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar