Kad želite da izgledate kao zvezda

Sigurno ste bar nekad poželeli da izgledate kao neka od vaših omiljenih zvezda (hej, pa zar ne izgledaju super?). Onda ste rekli sebi da je to prilično luckasta želja; prilično, pa, klinačka želja. Tako izgleda, zaista; a opet, i mnogi „odrasli, zreli ljudi“ žarko žele da izgledaju kao neki od njihovih idola sa muzičke ili filmske scene.

Neki od njih idu čak tako daleko da se podvrgavaju estetskoj hirurgiji ne bi li, makar nekim delom, ličili na svog idola. Nisu retki zahtevi pred estetskim hirurgom da usne budu kao usne te i te glumice, ili da grudi budu kao grudi neke druge glumice ili pevačice… Same zvezde obično baš i nisu oduševljene kad čuju da je neko pred hirurga postavio takav zahtev. Neki bi rekli: „Šta, da se ne plaše konkurencije?“, ali ne radi se o tome.

Nedavno je glumica Kejt Vinslet priznala da se rasplakala dok je u jednoj televizijskoj emisiji gledala dvadesetjednogodišnju devojku koja se podvrgla prilično krupnim operativnim zahvatima da bi izgledala kao ova zvezda. Ta devojka je izvršila operaciju grudi i stomaka kako bi izgledala kao zvezda „Titanika“ i izjavila da zaista želi da ima grudi kao Kejt Vinslet, tako podignute i bujne. Komentar Kejt Vinslet bio je da njene grudi ne izgledaju onako kao u filmu (niti mogu tako da izgledaju, jer je majka dvoje dece), već je njen izgled u filmu izmenjen digitalnom tehnikom.

Kejt Vinslet je otvoreno govorila o tome da časopisi prikazuju fotografije koje ne pokazuju stvarni izgled glumica, već se taj izgled „doteruje“, pa tako mnoge devojke i mladići imaju potpuno nerealnu predstavu o tome kako te glumice izgledaju u stvarnosti.

Zato, kad sledeći put vidite fotografiju svoje ljubimice u nekom časopisu i žarko poželite da izgledate „baš kao ona“, ne bi bilo loše da se upitate: a kako ona stvarno izgleda? Da li je to što gledate u časopisu slika vaše ljubimice – ili slika urađena na kompjuteru?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar