Kako ih privući? (2)

Privući momka ili devojku koji vam se sviđaju nije lak zadatak, ali ni nemoguća misija, ne ako se potrudite da verujete u sebe, da se ponašate šarmantno, a jako mnogo može vam pomoći i ako imate dobar smisao za humor – svi vole da se smeju.
Ne brinite, ne morate da budete klovn ni profesionalni zabavljač da biste mogli da zasmejavate one koji vam se dopadnu. Nije neophodno ni da progutate debele knjige pune već prežvakanih viceva. Umesto toga, pronađite radost u sebi. Svakog dana u onome oko sebe ili u nečemu što vam se desi pronađite nešto što vas navodi na osmeh ili na smeh. Ako tako postupite, vrlo brzo će to početi spontano da vam dolazi, spontano će vam padati na pamet ideje o nečemu što bi moglo da nasmeje tu osobu koja vam se dopala. Uz to, vi ćete se često smejati, često ćete biti nasmejani i veseli, a to je veoma privlačno – ko još želi da bude s nekim ko je stalno naduren ili nesrećan zbog nečeg? Naravno, svako ima trenutke kada mu je teško i kada mu nije do smeha, ali se razlika između vedre osobe koja ima teške trenutke i hroničnog namćora i te kako vidi.
Još nešto: snaga. Ne nužno fizička snaga, mada je ipak poželjno da niste toliko slabi i lenji da ni u šetnju ne možete da odete. Važna je snaga ličnosti, snaga da se izborite s onim što vam se dešava ili vam se dešavalo. Ako ste konstantno neraspoloženi jer smatrate da život nije fer prema vama, mrzećete i sebe i sve oko sebe, i niko neće želeti da vam priđe. Videće se to i po načinu na koji govorite, i na vašem licu, i po načinu na koji se krećete. Umesto da budete ogorčeni zbog nečega ružnog što vam se desilo (neko od bivših vas je prevario, na primer), prevaziđite to i nastavite sa svojim životom. Tada ćete sebi privući nekog divnog ko će umeti da ceni vašu snagu, ko će umeti i vas da ceni, ko će umeti da vidi da ste predivna osoba i ko će smatrati da je srećković ili srećnica što je s vama, i potrudiće se da i vi budete srećni s njima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkedopadanjemomciprivlačnosttinejdžeriveza
Komentari (0)
Dodaj komentar