Kako im je bilo u školi?

Škola: ima svojih prednosti – kao što su društvo i zezanje – ali definitivno ima i svojih mana. Ne radi se samo o tome što, za ukus većine tinejdžera, ima previše da se radi; škola može, ako nemate dobro društvo u njoj, da bude prilično neprijatna, pogotovo što će se uvek naći neko sa, blago rečeno, čudnim smislom za humor (još je gore ako taj humor baš na vama počne da pokazuje). Ono što važi za vas, važi i za vaše omiljene zvezde – i oni su nekad išli u školu. Evo kako su se neki od njih provodili (ili baš i nisu).

Džesika Simpson je imala problema sa tim što joj je jezik prečesto bio brži od pameti, pa se milion puta brzopleto izblamirala pred svima. Primer koji i danas prepričava je da je, kada je nastavnik tražio da neko nabroji kontinente, ona kao iz topa izređala samoglasnike. Možete da pretpostavite reakciju njenog odeljenja…

Pink je, kao što od takve buntovnice možete i očekivati, mrzela školu i jedva čekala da je ostavi za sobom. To ostavljanje ubrzala je kad je jedna devojka iz škole ukrala njen dnevnik, fotokopirala ga i izlepila po celoj školi – do sledećeg dana svi su znali njene najintimnije tajne. Pink se razbesnela, rekla majci da ostavlja školu i da će da bude rok zvezda – i to i uradila.

Džoš Hartnet se u školskim danima uopšte nije zanimao za glumu – voleo je da imitira druge, ali je smatrao da je gluma za štrebere i slabiće, a on je bio sasvim solidan fudbaler i planirao time da se profesionalno bavi. Međutim, kada je imao 16 godina, povreda kolena sprečila je dalji razvoj njegove karijere. Tetka ga je upisala na časove glume jer joj je dosadilo njegovo neprestano imitiranje po kući. Džoš se u početku bunio, ali se kasnije privikao i postao glumac.

Kristina Agilera je mrzela školu i jedva čekala da odraste. Žali se da su svi iz škole bili ljubomorni na njen glas, i to toliko da su joj neprestano zagorčavali život, jednom su čak njenoj majci izbušili gume na automobilu. Kada je, na maturskoj večeri, DJ pustio njenu pesmu, svi su otišli sa podijuma. Tinejdžeri koji masovno napuštaju podijum jer ide pesma Kristine Agilere – zvuči neverovatno, zar ne?

Zapravo, ispada da većina ljudi ponese neke neprijatne uspomene iz škole (doduše, neprijatne uspomene i blamaže su zanimljivije za prepričavanje od jednostavnog „bilo je dobro“). Takođe, svi su i „preživeli“ školu i, ako ništa drugo, makar imaju obilje materijala za prepričavanje. Preživećete i vi – a ko zna, možda će jednom neki magazin prenositi i vaše školske uspomene!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar