Kako prepoznati donžuana?

Naravno da želite da budete sa nekim slatkim, duhovitim, pametnim, šarmantnim dečkom. Želite da vaš dečko bude naj-naj! Između ostalog, to znači i da želite da vam bude veran, a ne da se pitate da li će već u sledećem trenutku „odlepršati“ nekoj drugoj. Nažalost, nisu baš svi dečaci verni (baš kao što to nisu ni sve devojke); ima onih koji će ići „od devojke do devojke“, ni sa jednom se ne zadržavajući dugo, ni prema jednoj ništa stvarno ne osećajući. Kako na vreme prepoznati takve? Evo nekih znakova.

Uvek vas zove nekim slatkim nadimkom. Slatki nadimci su super, ali mogao bi povremeno i da upotrebi vaše ime! Samo, dečko zavodnik (to jest, donžuan) je izašao sa toliko puno devojaka da im ni imena ne pamti, pa, da ne bi slučajno neku nazvao pogrešnim imenom, uvek koristi nadimke (najčešće će u svakoj vezi koristiti iste nadimke).

On je veoma, veoma čist. To je lepo i dopada vam se – dok ne primetite u kojoj meri brine da mu je garderoba besprekorno čista. Ne želi da mu na košulji ostane vaš karmin, da mu u kolima ostane vaš parfem (ili, ne daj bože, da ne zaboravite nešto kod njega u kolima). Da li mu stvarno verujete kad vam kaže da mu roditelji ne daju da izlazi sa devojkama i da se zato toliko brine o uklanjanju tragova?

Prosto je neverovatno kojom brzinom on menja interesovanja i hobije. Čas će ići na tenis, pa na plivanje, pa na časove plesa, pa na hipodrom (a znate da mrzi konje). Prosto kao da ništa ne može dugo da zadrži njegovu pažnju – a verovatno i niko.

Odmah vam je rekao da su vaše drugarice tračare (za slučaj da ga vide u gradu bez vas, ili sa nekom drugom devojkom). A rekao vam je i, posle samo jednog susreta s njima, da mu se nabacuju – još jedna odstupnica u slučaju da vas drugarice upozore na neki njegov postupak.

Poklonio vam je parfem koji nikad niste koristile i ubeđuje vas da je kao pravljen za vas. Tri dana ga ne vidite, a kad ga vidite, miriše baš na taj parfem.

Da ne bude zabune: ovakvi dečaci umeju da budu veoma šarmantni, čak i sasvim dobri kao drugovi. Samo, oni zaista nisu u stanju da se vežu za jednu osobu, niti da dugo ostanu zainteresovani za neku devojku (obično njihovo interesovanje prestane praktično čim je osvoje). Ako vam se neko takav ipak jako, jako sviđa, možda je bolje da sačekate dok još malo ne odraste, ne sazri i ne sredi se. Dotad možete imati jednog jako šarmantnog, zanimljivog druga – i to je nešto!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar