Kako zvezde sve to stižu?

Posmatrajući emisije o zvezdama i čitajući različite časopise, može se steći utisak da poznate ličnosti idu sa žurke na žurku, pa se bave dobrotvornim radom, pa idu na važna otvaranja, pa se opet nečim bave, i da od silne jurnjave nikad ne spavaju. Istina je, međutim, drugačija, a tajna je u dobroj organizaciji.

Zvezda, da bi nastavila da dobija dobro plaćene angažmane, mora stalno da bude primećena. Poznati to odlično znaju, pa će se potruditi i da budu primećeni na različitim fensi mestima. Ipak, to ne znači da s takvih mesta neće izlaziti – naprotiv.

Mnoge od tih žurki za poznate, koje po pisanju žute štampe izgledaju kao celonoćne orgije, zapravo traju od sedam do devet uveče. Zvezde će biti mnogo puta slikane, te slike će kružiti među časopisima (i svaki će ih staviti u različiti kontekst, pa će ispasti da je zvezda bančila na deset mesta, a zapravo je bila na jednom jedinom – dovoljno je da nekoliko puta u toku večeri malo promeni garderobu pa da se na slikama ne „provali“ da se radi o jednom te istom izlasku), i eto iluzije da ta-i-ta ličnost ne izlazi iz klubova. A čak i kada se ne radi o od-sedam-do-devet okupljanjima, veliki broj poznatih će se pojaviti u klubu, pustiti da ih slikaju, popiti jedno ili dva pića i otići.

Plus, mesta za pojavljivanje biće pažljivo birana. Ako se radi o nekom velikom događanju za koje se zna da privlači pažnju publike, zvezde će se obavezno nacrtati tamo i pustiti da ih islikaju – časopisi dobijaju materijal za sledećih nekoliko dana, a zvezde tih nekoliko dana ne moraju uopšte da izađu iz kuće.

Naravno, ne smišljaju same zvezde gde će se sve pojaviti. To će smisliti njihov agent, a asistent će organizovati te izlaske – uz sposobnog agenta i asistenta, može da ispadne da zvezda koja mrzi izlaske i najviše voli da šeta svoje kuče maltene živi na ludim žurkama i po noćnim klubovima. Moguće je da i vi znate neku osobu koja ume na sličan način da se prikaže u društvu – recimo, svima deluje kao da ona ide sa žurke na žurku i nikad ne uči (mora da je genije kad ipak ima super ocene), a vi je malo bolje poznajete i znate da se na žurkama pojavi na sat vremena i da se „ubija“ od učenja pa zato ima dobre ocene.

Za formiranje mišljenja drugih o vama nije mnogo bitno šta vi stvarno radite – znatno je bitnije kako se prikažete. To važi i za vas i za zvezde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar