Kejt Blanšet rodila sina

Australijska glumica Kejt Blanšet (Cate Blanchett) postala je majka, prvi put. Poznata glumica se porodila u jednoj londonskoj bolnici. Sam datum porođaja nije otkriven, ali zna se da se srećni događaj odigrao u poslednja tri dana. Kejt Blanšet je, inače, srećno udata za scenaristu Endrjua Aptona (Andrew Upton).

Roditelji su odlučili da novorođenog sina nazovu Dešil Džon (Dashiell John). Dečak je dobio ovo neobično ime po čuvenom autoru klasičnih kriminalističkih romana Dešilu Hemetu (Dashiell Hammett). Jedan od poznatih romana ovog autora je i „Malteški soko“ (The Maltese Falcon), koji je našoj publici možda pre poznat kroz maestralnu ekranizaciju, gde se u glavnoj ulozi pojavljuje Hemfri Bogart.

Kejt je našoj publici poznata ako ne po nominaciji za Oskara, onda po filmu koji se skoro prikazivao u našim bioskopima „Talentovani gospodin Ripli“ (Talented Mr. Ripley). Uskoro ćemo je gledati u velikom fimskom hitu „Gospodar prstenova“ (Lord of the Rings) i u filmu „Šarlot Grej“ (Charlotte Gray). Ova velika australijska zvezda je izjavila posle porođaja da će se potpuno posvetiti jednoj sasvim novoj ulozi – ulozi majke.

Da li će to i zasta biti tako, teško je verovati pošto se zna da ima unapred ugovorena snimanja za nastavak filma „Gospodar prstenova“. Snimanje drugog dela filma pod imenom „Gospodar prstenova: Dve kule“ (Lord of the Rings: The Two Towers) zakazano je već za sledeću, 2002. godinu. Treći nastavak „Gospodar prstenova: Povratak kralja“ (Lord of the Rings: The Return of the King) takođe se već najavljuje, i to za 2003. godinu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar