Kupiti tesan grudnjak?

Devojke i žene često žele da im grudi izgledaju veće i bujnije, a jedan od trikova kojima se služe da bi to postigle jeste i da kupe grudnjak za broj manji. Ako ćete i vi slično da postupite, ima nekih stvari koje bi prethodno trebalo da znate.
Za početak, ukoliko vam grudi nisu dovoljno velike da bi vam grudnjak uopšte bio potreban, i ne pokušavajte s nošenjem grudnjaka koji biste ispunile nečim, jer to izgleda smešno i loše stoji (ako ste veoma mršave, to je razlog zašto nemate grudi iako ih vaše vršnjakinje imaju – grudi se sastoje od masnog tkiva, i ako ga u vašem telu nema, nema šta ni da „ode u grudi“). Dakle, ova pravila važe samo ako grudnjak već nosite i imate grudi koje bi ga popunile.
„Fora“ s broj manjim brushalterom je to što će vam biti grozno neudoban, i to toliko da će vas zaboleti i leđa i ramena i grudi ako je ceo za broj manji. Na šta mislimo? Na to da se broj grudnjaka zapravo sastoji, u najvećem broju slučajeva, od dva broja. Prvi odgovara broju leđa (recimo, 65), a drugi su korpice, i taj broj odgovara broju samih dojki (A, B, C). E, sad, trik s broj manjim grudnjakom jeste da odaberete onaj koji odgovara vašem broju leđa (to ćete ustanoviti isprobavanjem, treba da vam bude udobno, ali ne suviše labavo), ali su korpice za broj manje od veličine vaših grudi (recimo, vaše grudi su srednje veličine, to su korpice B, a vi uzmete korpice A). Očigledno, ovo nije izvodljivo ako su vam grudi još uvek jako male; tada možete pitati prodavačicu da vam pokaže neki model koji vizuelno uvećava grudi.
Pošto ste još uvek veoma mlade i razvijate se, ovaj trik s grudnjakom ne bi trebalo da koristite stalno – ne bi trebalo da konstantno nosite broj manji grudnjak. To, zapravo, niko ne bi trebalo da radi stalno, pošto je nošenje broj manjeg grudnjaka neudobno i može dovesti do bolova u dojkama, a za vas je još i opasnije, jer može da omete pravilan razvoj grudi. Dakle, ovaj trik možete primeniti povremeno, recimo, prilikom nekog bitnog izlaska, ali bi najveći deo vremena ipak trebalo da nosite brushalter čija vam veličina u potpunosti odgovara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

foragrudnjakkorpevece grudi
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Jelena Cvetković

    A šta će biti kada se skine grudnjak i osoba se suoči sa realnom veličinom?! A o gnječenju tkiva da ne govorim… S tim u vezi, nisam za bilo koju vrstu vizuelnog uvećavanja grudi!

  • Ivana Laćanski

    Nije loš članak.