Mis univerzum izgubila titulu

Mis univerzum, Ruskinja Oksana Fjodorova, dobila je otkaz – izjavili su organizatori ovog takmičenja. To je prvi put u 52 godine dugoj istoriji dodele ove titule da mis izgubi titulu pre završetka svog mandata. Fjodorova, inače studentkinja prava, svrgnuta je sa trona nakon odrađena četiri meseca od predviđenog jednogodišnjeg termina. Mis univerzum će do sledećeg izbora biti Panamka Džastin Pasek (Justine Pasek, na slici).

Fjodorova je dala intervju za rusku državnu televiziju RTR i tom prilikom opovrgla sve tvrdnje organizatora izbora za mis. Ona je izjavila da je sama odustala od titule, tako da je potpuno netačna izjava da je dobila otkaz. „Kada sam se prijavila za takmičenje, niko mi nije objasnio kako će sve to izgledati, koje su mi obaveze i šta se od mene očekuje. Obaveze svetske lepotice su divne, ali moj prvenstveni cilj su moje studije i karijera u Rusiji. Znam da ću ostati Mis univerzum za sve Ruse i za sebe“, izjavila je Oksana.

Fjodorova je opovrgla i govorkanja da je titulu mis izgubila zbog toga što je ostala u drugom stanju. Na spekulacije o tajnom venčanju i trudnoći odgovorila je da želi porodicu i da je to njen san, ali još uvek neostvaren.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar