Multimedijalna Britni

Ona zna da peva, glumi, igra, vežba, pozira, ali, to nije sve. Britni Spirs je dokazala na svojim turnejama da je pravi zabavljač, sposoban da pomrači spektakularnost koncerata jedne Madone.

U novoj kampanji za „Skechers“, proizvođač patika čiji je ona zaštitni znak, Britni će pokazati svoje umeće na rolerima. Ova firma je izbacila novu vrstu rolerki, koje će promovisati čuvena pevačica.

Već smo vas upoznali sa zategnutom situacijom na liniji Britni-Pepsi, ali izgleda da je ova saradnja prebrodila veliku krizu i stala na stabilnije noge. U novoj reklami dvadesetogodišnja zvezda putuje kroz vreme da bi prikazala duh svake Pepsi generacije. Ona se pojavljuje u raznim prilikama i okruženju i stilovima od pedesetih godina prošlog veka pa sve do novog milenijuma, dočaravajući način življenja raznih generacija mladih.

Skoro se pop princeza Amerike pojavila i u ulozi domaćina popularne američke emisije „Saturday Night Live“. To je u potpunosti bilo njeno veče, a ona je blistala u punom sjaju. Pored izvođenja svojih hit numera, imala je priliku da pokaže i svoju duhovitu stranu. Kratko pojavljivanje u emisiji bilo je, naravno, rezervisano i za njenog dečka Džastina Timberlejka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar