Muškarci u helankama?

Kad je reč o filmu „Gospodar prstenova“, mediji se slažu bar u jednom – još od Robina Huda na filmskom platnu nisu viđene muške noge kojima tako dobro stoje helanke 🙂 Neodoljivi tip u helankama je ni manje ni više nego sam vilenjak Legolas. Suptilni, gotovo baletski pokreti, neobično vitka a opet snažna figura, pa sve to upakovano u fantastičnu mitsku priču o vremenima kada su postojali heroji. Složićete se, to je sasvim dovoljno da se digne prašina oko glumca koji je imao čast da igra Legolasa.

Njegovo ime je Orlando Blum (Orlando Bloom) i bićete razočarani kada shvatite da je on jedan sasvim običan momak koji ne skakuće po okolnom kamenjaru sa lukom i strelom na leđima. Nema plavu kosu i nema magični štapić. Ali zato ima i te kako verne fanove koji željno iščekuju drugi deo filmovane epske priče koja u osvajanje svetskih bioskopa kreće 18. decembra.

Orlando je rođen 1977. godine, a odlučio je da postane glumac čim je shvatio da Supermen zapravo ne postoji, već je samo lik iz filma. Bio je oduševljen kada je dobio poziv da učestvuje na audiciji za film „Gospodar prstenova“. „Naučio sam scenu, odglumio je i ubrzo je usledio najneverovatniji telefonski poziv – dobio sam ulogu. Bilo je to kao da sam osvojio nešto na lutriji! Potpuno ostvarenje snova! Nešto zaista čudesno“, priča Orlando o svojim iskustvima.

Jedan od neobičnijih podataka iz Orlandove biografije tiče se njegove sklonosti ka povredama. Kaže da gotovo da ne postoji deo tela koji nije lomio. Čak je i za vreme snimanja filma pao sa konja i slomio rebro! Ipak, najozbiljniji i najteži trenutak u njegovom životu odigrao se pre četiri godine. Tada je slomio kičmu i lekari su mu rekli da više nikada neće prohodati. Međutim, nekim čudom, Orlando je 12 dana kasnije sam, i to pešice, otišao kući iz bolnice! Kaže da je tada naučio da ceni život i sve mogućnosti koje on pruža. Uostalom, sami smo svedoci da on ne samo što zna da ceni te mogućnosti već ih i fantastično koristi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar