Način ljubljenja vas odaje! (1)

Kada ste u nekog zaljubljeni i još – jipi! – i u vezi s tom osobom, s nestrpljenjem očekujete svaki trenutak koji možete provesti nasamo s dečkom ili devojkom i s nestrpljenjem očekujete ljubljenje. A na koji način vas dečko ili devojka ljube? Na koji način se vi ljubite? Po načinu na koji se ljubite može se ponešto zaključiti o vama, ili ovaj tekst možete upotrebiti da procenite osobu s kojom se ljubite. Samo upamtite da je glavna svrha ovog teksta ipak zabava i da ga ne treba shvatati kao „zakon“. Dakle, poljupci…

Francuski poljubac (poznat i kao ljubljenje kao na filmu): to je, naravno, klasika, najčešći način ljubljenja između dečka i devojke. Taj poljubac je veoma uzbudljiv i veoma intiman; osoba koja se na taj način ljubi svakako želi nešto više od držanja za ruke. Ako vas dečko ili devojka ljube na taj način, smatraju da ste veoma seksi i poželjni. Samo, obratite pažnju na jednu stvar: ima dečaka koji smatraju da „ljubljenje nije toliko bitno“ – u prevodu, ako vas dečak ljubi na ovakav način, on sigurno misli da ste seksi, ali ne mora da znači da želi vezu s vama – moguće je da želi samo seks.

Sisanje usne: još jedan od čestih načina ljubljenja kad ste s nekim u vezi. Osoba koja se ovako ljubi, recimo, sisa vam gornju usnu, dok vi njoj/njemu sisate donju, veoma je razigrana, voli da isprobava nove stvari i ne misli uvek na seks. Maženje i uživanje u različitim dodirima i različitim načinima ljubljenja su joj podjednako važni kao i vođenje ljubavi (koje, ako još uvek niste spremni za to, neće forsirati), osećajna je i čvrsto veruje da su zajednički smeh i poverenje bitni koliko i seks.

Kratak poljubac u usta: u ovom poljupcu nema korišćenja jezika i zaista traje veoma kratko – koliko i poljubac u obraz prilikom susreta s prijateljem ili prijateljicom. Osobi koja vas na ovakav način poljubi veoma ste dragi – kao prijatelj ili prijateljica. Ne razmišlja o vezi s vama i veoma biste je zbunili da pokrenete tu temu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar