Naočari za sunce noću

Nije mali broj onih koji bi voleli da deluju "kul", kako tinejdžera, tako i starijih. U tom pokušaju pribegava se svemu i svačemu, nešto daje dobre rezultate, a nešto samo deluje smešno i/ili besmisleno – recimo, naočari za sunce noću.
Neki bi na ovo rekli: "Naravno da je smešno nositi naočari za sunce noću, čemu to služi?", ali ima onih koji rade upravo to, u želji da se dopadnu i da deluju originalno, "kul", kao "face"… Međutim, oni koji noću nose naočari za sunce malo koga će impresionirati, mada bi neke mogli da nasmeju.
Ranije, asocijacija na nekog ko nosi naočari za sunce noću bila bi da ta osoba nešto krije, recimo, slepilo, i pitali biste se gde joj je beli štap ili pas vodič. Danas je moguće i da se zapitate da li ta osoba zamišlja da je vampir ili možda na tu foru pokušava nekog da "muva" – nekog ko bi voleo da se zabavlja s osobom koja izigrava vampira.
Naravno, nije da ne postoje prilike kada nositi naočari za sunce noću može da bude dobra fora – očigledan primer je maskenbal, bilo da se održava u nekom klubu ili u nečijoj kući, na žurci. Ali, ako se ne radi o nečem takvom, kada se očekuje da izgledate neobično i onako kako inače ne biste, nošenje naočara za sunce noću će najverovatno biti viđeno kao i bilo koje drugo preterano foliranje, kao izveštačenost, neiskrenost, nesigurnost koju pokušavate da sakrijete neobičnim ponašanjem i/ili neobičnim izgledom.
Ovo je bio uopšten tekst; mogući su izuzeci. Kao što, recimo, većina izgleda bezvezno sa grimiznom kosom, ali se nađe poneko ko zaista ume da je nosi i tako izgleda super, tako se može desiti i da nekome uspe da izgleda "kul" i sa naočarima za sunce usred noći, samo što je za takav izgled potrebna velika doza nefoliranog samopouzdanja. Ako mislite da to možete i vi, ili biste isprobali nešto takvo na jedno veče, šale radi, samo napred! Pazite samo da se ne udarite o nešto.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

"kul"besmislenoglupoimidzsmešno
Komentari (0)
Dodaj komentar