Ne smeta joj što nije savršena

Svi mi želimo da uvek izgledamo što bolje. Dobro, možda ne baš uvek, ali svakako nam je stalo do svog izgleda. Holivudskim zvezdama još i više nego „ostalim smrtnicima“, jer njih svakog časa slikaju, stalno su u centru pažnje, a uspeh im, između ostalog, zavisi i od dobrog izgleda, pa i nije čudno što su mnoge zvezde prosto opsednute svojim izgledom. Zato je prilično osvežavajuće kad neka zvezda nije opsednuta svojim izgledom. Zar ima takva? Ima – recimo, Kameron Dijaz, nekada manekenka, a sada glumica.

Kameron Dijaz je prošle godine polomila nos dok je bila na surfovanju sa svojim dečkom Džastinom Timberlejkom. Pošto se radi o poznatoj zvezdi, doktori su požurili da joj ponude plastičnu operaciju, ali Kameron je odbila. Ona tvrdi da joj je grba koju sad ima na nosu čak i simpatična i da joj prija što nije savršena.

Kameron Dijaz zarađuje 15 miliona dolara po filmu, ali je, uprkos tome, poznata kao jedna od retkih zvezda koje nisu paranoične u prikrivanju svojih nedostataka (Kameron jako voli „brzu hranu“, što se i te kako vidi na njenom tenu – ali se ona nešto ne pretrže da prikrije svoj problematični ten). Ona izjavljuje da joj, naravno, nije bilo prijatno kad je polomila nos – nikome nije prijatno kad nešto polomi – ali da smatra da bi ovakva njena reakcija mogla da bude podsticaj nekim mladim ljudima da prestanu da razmišljaju o plastičnoj hirurgiji i da, umesto toga, vole sebe takve kakvi su.

Kameron dalje izjavljuje o sebi da je daleko od savršenstva, a da timovi šminkera, frizera i fotografa od svakog mogu da naprave čudo, što ste svakako mogli i sami da primetite na nekim pevačicama, na primer – kada se tek pojave, izgledaju neupadljivo, a već u vreme kad snime sledeći album, tim profesionalaca ih tako „sredi“ da kažete: „Vau, kakva riba, je li moguće da je to ona ista?“

Ako Kameron Dijaz, koja ima veoma problematičan ten (sudeći po nekim fotografijama, problematičniji nego većina tinejdžera), a sada i grbu na nosu, može da voli sebe takvu kakva je – šta mislite, možete li i vi?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar