Ne smeta vam kad izađu s društvom

O ljubavi, vezama i osećanjima postoje svakakve ideje, pa i svakakve zablude. Jedna od zabluda jeste ta da devojci mora da smeta kad njen dečko izađe sa svojim društvom, a ako joj ne smeta, znači da joj do njega nije baš stalo. To je potpuno pogrešno.
Normalno je da dečko neće prekinuti sva prijateljstva jednom kad je s devojkom. Normalno je i da neće s devojkom provoditi dvadeset četiri sata dnevno, već će raditi i neke druge stvari, bez nje – recimo, izaći s prijateljima. I, takođe, normalno je da će takvo njegovo ponašanje i devojci biti normalno, pa nisu sijamski blizanci, niti su vezani pupčanom vrpcom jedno za drugo. Naravno, može se desiti da ona u nekom trenutku, dok je on s prijateljima, poželi da je s njom, može se desiti da oseti kako joj nedostaje, ali da joj smeta što se viđa s prijateljima? Ukoliko joj to zaista smeta, a ne radi se o tome da je zanemaruje niti da je na neki način povređuje, trebalo bi da razmisli o svom shvatanju ljubavne veze, i da ga malo promeni – normalno je da oboje i dalje imate svoj život s prijateljima, porodicom i slično.
Još jedna od ideja o tome šta bi moglo da znači da vam zapravo nije mnogo stalo do njega jeste ako ne razmišljate konstantno o njemu. Ali, normalno je da nećete dvadeset i četiri sata dnevno samo o dečku da mislite. U prvoj fazi, kad se tek zaljubite jedno u drugo, može da bude teško da mislite ma na šta drugo osim na njega; ali kad ta faza prođe, normalno ćete razmišljati i o drugim stvarima, neće vam samo on biti u mislima, i to što ne razmišljate konstantno o njemu neće značiti da ga ne volite.
U početnoj fazi zaljubljenosti, kad dvoje tek počnu da izlaze, dešava se da žele da budu stalno zajedno i da samo jedno na drugo misle. Ali, ta početna faza prođe, oni se sete da imaju i druge misli i druge lepe stvari u životu pored ljubavi – i to ne znači da je ljubav nestala, niti da su se "ohladili" jedno prema drugom. Ljubavna veza je divna, ali nije jedino što imate u životu, niti to što imate još nešto znači da je s ljubavlju gotovo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izlasciljubavljubomoratinejdžeri
Komentari (0)
Dodaj komentar