Ne traže „kul“ devojke

Prilično je česta ideja da devojka mora da bude "kul" i fenomenalna riba da bi je neki momak hteo – a to najčešće uopšte nije tačno. Veliki broj dečaka želi devojku koja je, pa, normalna; "kul" devojka i/ili fenomenalna riba mogu da deluju prezahtevno.
Ako je devojka jako lepa, momci se obično plaše da joj priđu – ona fenomenalno izgleda, oni nisu ništa posebno, zašto bi ih takva lepotica uopšte pogledala? A kome još treba da ga prelepa devojka ismeje pred svima? Slično može da bude i ako je devojka baš "kul" ili "faca". Preveliki je strah da bi ona odbila momka samo da bi ispala još više "kul", eto, niko nije dovoljno dobar za nju.
Pored toga, ako je devojka fenomenalna, "kul", šta već, momak može da se plaši da je ona takođe i veoma zahtevna, da bi tražila od njega da postane poput nje ili će ga ostaviti, možda bi mu svaki pokret i svaku sitnicu strogo motrila, a gde je tu onda opuštanje i uživanje?
Ne kažemo da su sve lepotice i "kul" devojke takve, neprijatne i prenaporne. Daleko od toga – i one žele da ih neko voli i da nekog vole, da se s nekim maze i ušuškaju, ne zahtevaju one da im neko skine zvezde s neba niti da bude supermodel, odličan sportista i genijalac, sve u jednom. Ali, eto, postoji strah da bi te devojke mogle da budu takve, i onda im mnogi momci i ne priđu.
Za momke: ako vam se baš dopada neka "kul" devojka, lepotica i slično, priđite joj! I ona je devojka, i ona želi neke normalne stvari kao što su ljubav i nežnost, zabavljanje i lepa veza. Za devojke: ne mislite da ste "kul" i smatrate da zato nemate šanse kod momaka? Nije tako – većina momaka želi normalnu, simpatičnu devojku s kojom će im biti lepo. Mogu oni da pričaju o glumicama, pevačicama, modelima, ali to je samo priča, dok u životu najčešće ne traže da budete zvezda ni "kul" – traže vas, takve kakve ste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

"kul"devojkeljubavmomcinormalnoveza
Komentari (0)
Dodaj komentar