Nemate muških prijatelja

Uvek je interesantnije kad ste u školi u kojoj ima i momaka i devojaka, ali to nije uvek slučaj. Ima škola u kojima su u velikoj većini momci ili devojke. I onda se može desiti da imate puno drugarica, ali nijednog muškog prijatelja, o dečku da i ne pričamo.
Naravno, nije neophodno da vaš dečko bude iz vaše škole. Međutim, pored toga što je zanimljivije, i lakše je ako imate i dečake u školi. Naviknete se na njihovo prisustvo, posmatrate ih, naučite ponešto o njima… Kad ste pola dana (ono vreme koje provedete u školi) okruženi (skoro) samo devojkama, i tako otkad ste dospeli u srednju školu, momci koje vidite po žurkama i po mestima za izlaske dođu vam nekako neobični, i nije vam baš lako da razgovarate s njima, a kamoli da pokušate i nešto više. Viđate unaokolo parove koji su u vezi, razmišljate o tome kako je to biti s dečkom, poljubiti se s njim, ali i kad vam neki momak negde priđe, osećate se skroz smotano i ne znate kako da reagujete. Pobegnete nazad među devojke, njih barem razumete.
Ovakva situacija ume da bude nezgodna, ali je, srećom, daleko od bezizlazne. Naime, mada jeste zgodno kada u vašoj školi ima dečaka, jer tako hteli ne hteli izvesno vreme provedete s njima, škola nije jedino mesto gde možete sresti momke. Ako želite neko neutralno mesto na kome možete upoznati različite ljude (i momke i devojke), tu su sportski klubovi, razni kursevi, škole plesa (da, ima i dečaka tamo)… Neki od tih ljudi trebalo bi da budu dovoljno simpatični da vam bude interesantno da se družite s njima i van te aktivnosti. Možda vam – ko zna? – neko od njih postane i dečko. Svakako će i dečaci i devojke koje upoznate moći da vas upoznaju s još ljudi, moguće je da imaju nekog slatkog prijatelja ili još slađeg brata. Ako ništa drugo, steći ćete nove prijatelje oba pola, a vremenom ćete sigurno upoznati i nekog slatkiša (ili mačo tipa, ili kakvog već dečka želite).
Srećno, i uživajte u druženju!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarciprijateljiškolatinejdzeri
Komentari (0)
Dodaj komentar