Nije u trendu

Trendovi se često menjaju, a povremeno se desi i da u trendu bude nešto što je zapravo neukusno, pa se oni s manje iskustva „navuku“ na to i deluju kao oličenje lošeg ukusa. Srećom, makar ove sezone je ono što potpada pod neukus potpuno „aut“ – evo i konkretnih primera.
Mini suknje, nošene ponekad i uz pristojnu majicu (dakle, ne onu koja vam ogoli stomak i bubrege, plus i dekolte), sasvim su u redu; međutim, mini suknje toliko kratke da više liče na kaiš nego na suknju, toliko kratke da će vam se videti donji veš ako se podignu za dva milimetra, ne samo da su potpuno „aut“ nego su i znak kompletnog nedostatka ukusa i vaspitanja.
Definitivno nisu u trendu ni prekratke majičice u kombinaciji s pantalonama ili farmerkama niskog struka. Plus ta kombinacija nije ni udobna – smrznu vam se i stomak i bubrezi. Ono što je takođe potpuno van trenda, i uz to i vulgarno, jesu tange koje vire iz pantalona (ili bilo koji donji veš koji viri iz pantalona – ovo se odnosi i na momke kojima gaćice vire iz pantalona). Zapamtite da su bolji i frajeri i ribe oni koji ne moraju da privuku pažnju vulgarnošću.
Džins „od glave do pete“ je zastareo. U osamdesetim su se tako oblačile rok zvezde, ali osamdesete su prošle, a taj trend se nije vratio. Patike (neke koje ne izgledaju glomazno) i elegantna garderoba mogu da se kombinuju, ali te patike ne smeju da budu bele pošto bele patike idu uz ležerniju odeću.
Požuteli zubi su nešto što nipošto ne biste smeli da „šetate“ unaokolo, bez obzira na to da li su požuteli zbog cigareta, loše higijene ili kombinacije ta dva. A ni cigarete, kad smo već kod njih, nisu nimalo „kul“ – uz zdrav život ćete biti mnogo više „in“.
Još nešto: postoje devojke koje su jako srećne zbog toga što imaju velike grudi, žele da svi to primete, i onda ne nose grudnjak, čak ni kad im je majica tanka i maltene prozirna. Ovo je ne samo znak neukusa i „aut“, nije ni zdravo da ne nosite grudnjak, on treba da podrži ono čime se toliko ponosite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

džinsminicmodaouttinejdzeritrend
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Jelena R

    Meni je grozno kad vidim neku devojku „golu“. Sve ima svoje penjanje, na visoke potpetice sa 15-16 godina kad se popnu – to mi je odvratno. Zato je rok odličan – nema takvih problema, nema prekratkih majica, a ni minića.

  • Marija Jovanović

    Definitivno sam se pronašla u vašem članku, ali mi se ne dopadaju izrazi poput ‘in’ i sl. Leto je jedino godišnje doba kada ne nosim brus, nosim mini suknjice i uživam u tome. Ne smatram da sam lošija od drugih devojaka koje su se iz lažne skromnosti, ili „dobrog“‘ ukusa, zakopčale do grla. Inače, imam 28 godina. Slobodniju garderobu treba nositi sa stilom. Ipak je leto, zar ne?

  • Milan Vlajković

    Ovaj tekst je loš. Vidi se da je u njemu praktičnost ispred izgleda. Pri tom, nema nikakve veze s modom, pošto se „out“ stvari navode kao „in“ i obrnuto.