O bivšoj sve najlepše

Imate novog dečka. Mnogo vam se dopada, baš je "kul", super izgleda i duhovit je i (dodajte nekoliko pozitivnih osobina po izboru). Jedino vam nije jasno šta je tražio s onom (upotrebite negativnu reč po izboru). Jeste, sad mu je to samo bivša devojka, ali šta je uopšte tražio s njom? Ona je (ubacite nekoliko negativnih atributa po izboru)! Baš jeste i ne stidite se da to i javno kažete – pa i pred svojim dečkom. Kad god imate priliku, kažete nešto negativno o njegovoj bivšoj devojci – koliko da svog dragog uverite koliki je srećković što je sada s vama.
Ukoliko je to i vaš način razmišljanja i postupanja, bolje bi vam bilo da prestanete s tim, i to smesta. Nema veze da li vaš dragi ogovara svoju bivšu (pa mu se vi pridružite) ili samoinicijativno pričate ružne stvari o njoj. Šta god da o njoj mislite, u ovakvim situacijama najbolje je biti elegantna mlada dama i o svojoj prethodnici govoriti učtivo. Ne morate da je uzdižete u nebesa, ali je poželjno da se uzdržite od zlobnih komentara – čak i ako je zaista vidite kao najnegativniju osobu na svetu i svog mrskog neprijatelja.
Zašto treba učtivo govoriti o njegovoj bivšoj? Ukoliko je ogovarate, ostavljate pogrešan utisak (ili bar utisak koji nije pametno ostavljati) – a to je da ste jako nesigurne i u sebe i u vezu koju imate. Dečacima je najčešće izuzetno zamorno kada je devojka baš jako nesigurna u sebe i nakon nekog vremena je ostave – umore se od stalnog uveravanja svoje drage da im se dopada (da im se ne dopada, ne bi ni bili s njom). Nasuprot tome, time što biste pokazale da ste sigurne u sebe i u svoju vezu pokazujete i da verujete svom dečku, što svakom momku veoma prija i što je za svakog dečka kompliment (a dečaci vole komplimente isto koliko i devojke).
Zato, drage naše mlade dame, o svojoj prethodnici govorite učtivo – u obzir dolaze čak i pohvale (naravno, ne preterujte s pohvalama – ne želite da ubedite svog dečka da se vrati svojoj bivšoj). Nekoliko ljubaznih reči sasvim je dovoljno da se pokažete kao prava dama koja je sigurna u sebe i u svoju vezu, a to je nešto što će vašem momku sasvim sigurno prijati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bivša devojkaogovaranjepristojnost
Komentari (0)
Dodaj komentar