Obučena isto kao prijateljice

Nekada se dešava da sve prijateljice iz jedne grupe budu potpuno isto obučene, tako da izgledaju kao klonirane. Mnoge devojke će smatrati da je to detinjasto i bezvezno, a i velikom broju momaka se to neće dopasti; više bi im se svidelo da devojka ima svoju ličnost.
Neko bi na ovo zlobno primetio da ličnost baš i nije ono prvo za čim dečko traga kod devojke. Istina je da ima momaka koji će hteti da budu s nekom devojkom samo zato što je plavuša, ili ima velike grudi, ili je plavuša s velikim grudima. Takvim momcima neće biti bitno ako je devojka obučena isto kao i njene drugarice, neće ni obratiti neku posebnu pažnju na to, samo bi da budu s plavušom i da budu viđeni s njom.
Međutim, veliki je broj dečaka koji ipak žele devojku koja je svoja i koja ima neku ličnost. A ako se devojka oblači isto kao i njene drugarice, ne deluje kao da ima ličnost, kao ni sopstveni ukus; deluje kao da se povodi za prijateljicama šta god one radile – između ostalog, verovatno bi se priklonila ukusu prijateljica i kad se o izboru dečka radi.
Naravno, ovde ne mislimo na one situacije kad se očigledno radi o šali, kao kad se zabave radi grupa drugarica dogovori da sledeći dan sve dođu u školu identično obučene, ili kao kad se njih pet pojave na maskenbalu kao petorke – to pokazuje da imaju ličnost, kao i smisao za humor, i to teško da će nekom biti odbojno. Uz to pokazuju i da umeju da se dogovore (ako vam dogovaranje zvuči lako, setite se koliko teško ume da ide s dogovorom da se pet osoba pojavi na istom mestu u isto vreme).
Pokažite ličnost! Ne plašite se sopstvenog ukusa u oblačenju (ako ga još nemate, eksperimentišite dok ne vidite šta se vama lično sviđa), kao ni sopstvenog ukusa u bilo čemu. Budite svoje, pre svega zbog sebe, a onda ćete se i drugima više dopasti i biti im privlačnije – to se, između ostalog, odnosi i na momke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izgledodevanjetinejdzeri
Komentari (0)
Dodaj komentar