On flertuje, pa vas ignoriše

U ljubavi između momaka i devojaka mogu da se dese različite zbunjujuće stvari. Jedna od njih je i ona iz naslova – dečko prvo flertuje sa nekom devojkom, a onda je ignoriše, pravi se da ona ne postoji. Postoji više mogućih objašnjenja za ovakvo ponašanje.
Ono što je najverovatnije jeste to da se ta devojka stvarno sviđa tom dečku, zato je i flertovao s njom, ali onda ne zna šta će dalje. Ume on da flertuje, ali šta se tu dalje radi? Nekada, on se nada da će devojka nešto da učini – ni sam ne zna šta. A nekada, to što izgleda kao da je on ignoriše uopšte nije to, nego je on isprva flertovao, a onda se jednostavno "blokirao" i nema predstavu šta bi dalje trebalo da uradi.
Navedeno objašnjenje nije jedino moguće. Postoje momci koji su jako skloni flertu, i flertovaće maltene sa svakom devojkom. Nije im stalo do toga da se nešto dalje desi, lepo im je da flertuju i to je to. A ima i onih momaka sa nedostatkom samopouzdanja koji će flertovati sa svakom samo da vide da se sviđaju devojkama, čak i ako im se te devojke ne dopadaju nešto posebno, ili im se ne dopadaju uopšte.
I još, postoji mogućnost da on flertuje sa devojkom koja mu se sviđa, a ona onda nastupi suviše agresivno, i on se uplaši i povuče – ne zaboravite, i momcima je sve ovo oko ljubavi i veza novo kao i vama, ni za njih uopšte nije nemoguće da se uplaše i povuku.
Šta učiniti? Pokušajte da priđete tom momku, blago, neagresivno, predložite neko viđenje koje može da bude i drugarska varijanta, kao odlazak u bioskop na film koji vam se oboma gleda. Ako nije baš totalna kukavica i vi mu se sviđate, trebalo bi da prihvati, i da stvari polako krenu da se razvijaju među vama – pazite samo da ne budete prenapadne, da stvari ne krenu prebrzo.
A ako vas grubo odbije ili nastavi da vas ignoriše? Sklonite se od njega – stvarno nemate šta da tražite sa nekim ko je grub prema vama ili vas konstantno ignoriše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

flertignorisanjetinejdzeri
Komentari (0)
Dodaj komentar