On se oblizuje i namiguje vam

Ponašanje dečaka nekada je nerazumljivo devojkama, i obrnuto; nekada ni drugi dečaci neće razumeti zašto se neki momak ponaša kako se ponaša, baš kao što neće ni svaka devojka razumeti sve ostale. Jedna od stvari koja devojkama ume da bude jako zbunjujuća jeste kada im neki dečko namigne i lizne svoje usne.
Pre nego što pređemo na neke druge moguće uzroke takvog ponašanja, treba proveriti da to što on radi nema možda veze s hranom. Da nije pojeo krofnu ili nešto slično, pa jezikom uklanja ostatke šećera s usana, a vama namiguje jer ste ga "uhvatile" u tome? Možda vi držite neku poslasticu koju bi on rado podelio s vama, čokoladu ili tako nešto? Možda mu je nešto upalo u oko pa ni sam ne kontroliše šta radi dok pokušava da to izvadi? Ili ima tikove?
Ukoliko nije ništa od navedenog, mogao bi da bude flert – i to od strane ili vrlo nespretnog ili jako samouverenog dečka. Na namigivanje se ne usuđuje svako, jer bi mogao da izgleda smešno, dakle, on ili pojma nema šta radi (ako vam izgleda smešno dok namiguje), ili ima dosta samopouzdanja. Što se oblizivanja tiče, za to je potrebno još i više samopouzdanja, i to dosta – ako to nespretno izvede, dečko izgleda vrlo, vrlo glupo. Značenje tog gesta, ako nema veze s hranom, ima veze s nečim drugim veoma slasnim; usne su jedan od najosetljivijih i najnežnijih delova tela, i taj dečko bi, moguće, rado osetio vaše usne na svojim, a pokušava i da se pokaže poželjnim. Ukoliko se kombinacija namigivanja i oblizivanja usana nespretno izvede, najčešća reakcija je: "Šta mu je?", ili, ako znate moguće značenje takvih gestova: "Vidi ga, ovaj zamišlja da je nekakav zavodnik".
Ako dečko nije agresivan, niti pokušava da vam se nametne ili vam se na neki način podsmeva, bez grubosti! Možda njegov postupak i jeste nespretan, ali se bar usudio da pokaže da je zainteresovan za vas. Ukoliko ste i vi zainteresovane za njega, na neki lep način ga naučite kako da vam privuče pažnju, biće vam zahvalan na tome.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dopadanjegestikulacijatinejdzeri
Komentari (0)
Dodaj komentar