On se stalno igra na kompjuteru!

Jedna od stvari na koje se nemali broj devojaka požalio jeste to da se njihov dečko stalno igra na kompjuteru. Postoji više stvari koje povodom toga možete da učinite (ne, nijedna nije da momku zabranite da se igra na kompjuteru – to vam ne bi uspelo).
Zašto to momci uopšte rade? Zašto se toliko igraju na kompjuteru? Zato što je zabavno. Omogućava vam da, na neko vreme, dospete u drugačiji svet, i svašta tamo radite, zavisno od igre. Pored toga, većina tih igara ima u sebi takmičarskih elemenata, a momci to vole – i još, umeju da budu „zarazne“, samo još ovo da postignete, samo još ono… Može da bude teško odoleti im.

Ono što devojkama, zapravo, pravi problem jeste to kada ih dečko zanemaruje zbog kompjuterskih igara. Ona je tu, a on bi se igrao na kompjuteru, ili se zaigra pa zaboravi da je pozove ili zaboravi na njihov sastanak… Nije baš prijatno. Šta tu učiniti?

Možete pokušati da se igrate zajedno sa svojim dečkom. Sasvim je moguće da vam u početku neće ići, ali ako vam nije glavno da morate smesta da budete fenomenalno uspešne u nečemu što nemate običaj da radite, to nije problem – biće vam zabavno. Zabavićete se udvoje. I sasvim je moguće da ćete shvatiti zbog čega je njemu toliko teško da se odvoji od kompjutera.

Takođe, setite se da on neke stvari ne može da radi s kompjuterom. Ne može sa kompjuterom da razgovara, da se ljubi i mazi s njim (barem se nadamo da ne spava s igračkom konzolom pored sebe), da izađe s njim… Iskoristite to, i budite svom dečku zanimljivije od kompjutera.

Setite se i toga da postoje i neke stvari u kojima devojke uživaju, a većina momaka ih ne voli, kao što je šoping (ili samo razgledanje izloga). Dok se on igra na kompjuteru, vi s drugaricama radite stvari koje vas zanimaju, a njega ne – a ako ispadne da on i ne primeti da se sve ređe viđate i seti vas se samo kad mu se kompjuter pokvari, potražite dečka koji će se više interesovati za vas. Nadamo se da do toga ipak neće doći, i da će prethodna dva predloga biti dovoljna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkeigricekompjuterske igreljubomoramomciveza
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Ana Obradović

    Bila sam s dečkom koji igra lol, ali bar je znao da se javi u toku dana i da me pozove da se prošetamo. Doduše, na kraju smo raskinuli, ali nije imalo veze sa igricama. Danas, kada sam se pre godinu dana preselila u veći grad, gde i studiram, završila sam s likom koji igra dotu 2. Zamislite kako je meni bilo. Živela sam s njim 8 meseci. Kako se skine, sve tako ostavi i ja skupljam za njim. Nije ištao na faks, sedi i po ceo dan igra igricu. Više se smeje dok priča sa društvom preko skype-a nego sa mnom. Ne želi da izađemo, retko kad želi da se prošetamo. Kada ode u svoj stan, (pošto smo mi živeli zajedno u dva stana), ne zna ni poruku da pošalje. Previše je sebičan i meni je pukao film. Pokvario mi je svaki mogući plan i jako me povredio. Dobila sam pare za rođendan, a njegov je trebalo da bude za 2 meseca, i dala sam mu 2000 za slušalice (to su te pare od rođendana), zato što je želeo odmah da ih kupi, a ja sam mu rekla da želim da mu kupim za rođendan. I na kraju, ja sam ispala debil, zato što je meni rođendan bio za 6 dana, a on je dobio poklon za njegov, a ja ništa nisam dobila. Nismo ni bili zajedno tada, nije me pitao ni da se prošetamo. E sada, dragi moji gejmeri, da li je to fer? Ja za njim čistim, kuvam, perem, spremam, i pripremam mu iznenađenja, i pustim ga da igra igrice, i pri tom idem na faks i ispunjavam obaveze. Iskreno, sada mrzim igrice, zahvaljujući njemu. I sada želi da se pomirimo, a ja vas pitam zašto bih? Volim ga, ali očigledno on mene ne voli. Ja sam iskrena, komunikativna i otvorena devojka. A on je povučen po pitanju bilo koje priče (očigledno, jer igra igrice po ceo dan), i onda kada smo se rastali na dan pred moj rođendan. Ja sam lepo pozvala njegovu mamu i lepo joj sve rekla. Sada ga mama kontroliše i sme samo 3 sata da igra dotu. I sada ide na drugi prijemni za višu, ovaj faks je batalio. I sada ima fazon da se čujemo… Sada bi da se čujemo? Od početka veze molila sam ga jednu poruku da mi pošalje u toku dana, kao kuče ga molila da se prošetamo, i sada ja vas pitam ko je ovde lud? Lepa sam, zgodna sam, pametna sam, nisam retard, i dosta mi je. Žao mi je što sam ga iskreno zavolela i prvi put nisam imala rezervni deo plana, jer je dobar čovek, nije pokvaren i bio je uz mene u nekim situacijama. Ali da sedi pored mene i da razmišlja o doti, to mi je van svake pameti. I sada ja zato što njega volim, treba da mu dam srce na dlanu da se opet igra i da me gurne kada ga nešto povredi jer ima problem sa komunikacijom. Kažu, ako voliš nekog, uvek bićeš tu. Slažem se i bila sam. Ali šta kada on to ne ceni? Nije mi rekao ni hvala ni izvini. A hoće drugu šansu tako na tanjiru, a neće da se potrudi. Svaka čast gejmerima koji znaju da se kontrolišu i žive bar život. A ovi koji beže i samo igraju 24/7, bolje da se zaposle da postanu mašine koje su samo za računarom i nama smrtnicima ne stvaraju lažnu sliku o sebi i ne zavlače nas.

  • Marko Pešić

    Pa trebalo bi da se zapitaš zašto joj je dovoljno da se viđate samo 2 puta nedeljno. Msm, što ne želi više vremena da provodi sa tobom… Ja se trudim da sve svoje slobodno vreme provedem sa svojom devojkom, i mislim da je to pametnije od igranja igrica po ceo dan 😉 P. S. Ništa lično stv 😀

  • Milan Milanković

    Moja devojka je srećna kad se posvetim sebi a ne samo svaki dan da joj posvećujem pažnju. Njoj je dovoljno da se vidimo 2 puta sedmično i čujemo jednom dnevno. To je i normalno po mišljenju mnogih.