Ona bi uvek da nešto radite

Ljubav je divna. Kada ste s pravom osobom, čak i ne morate nešto posebno da radite – možete da sedite na autobuskoj stanici i ćaskate ili posmatrate prolaznike, i biće vam super. Ume da nervira, pa i da vas učini nesigurnim, ako vaša devojka uvek insistira da nešto radite, da izlazite i slično, kao da ne možete samo da se opustite zajedno.
Volite je. Kaže da i ona voli vas, i vi verujete u to, ili bar želite da verujete. S njom vam je toliko super da ne morate čak ništa konkretno ni da radite, ne morate da izlazite, da nešto gledate, dovoljno vam je da ste s njom i da se divno osećate. Čini vam se da je tako uvek kad ste s nekim koga stvarno volite, i zato se pitate da li vas ona zaista voli, jer večito traži da nešto radite. Da izađete u diskoteku ili bioskop ili da odete na nečiji rođendan, da idete s njom u kupovinu, da odete ovamo, da odete onamo… Nije da vama smeta da povremeno negde izađete, ali zašto baš uvek? Zar ne možete samo da budete kod vas ili kod nje, zar joj to nikad nije dovoljno? Zašto baš uvek morate nešto da radite, negde da izlazite?
Ona se tako ponaša jer želi da provodi vreme s vama; neke devojke (a i neki momci) smatraju da, kad su dvoje zajedno, uvek moraju nešto i da rade, baš kao što ima onih koji smatraju da dvoje treba uvek da pričaju kako ne bi došlo do neprijatne tišine, kao da je zajednička tišina uvek nešto neprijatno i loše. Ona time ne misli ništa loše, niti se radi o tome da vas ne voli; jednostavno, njena ideja je da vas dvoje, kad se vidite, treba nešto i da radite, jer to tako ide.
Super što ne misli ništa loše i što vas voli, ali šta vi tu da radite? Planirajte unapred. Nedelju dana unapred vidite kada ćete imati vremena za neki izlazak u diskoteku, bioskop i slično (i vidite hoćete li imati novca za to), i dogovorite se s njom o tome – mnoge devojke obožavaju da prave planove s momkom, i to je nešto što zajednički radite. Za ostala viđenja recite joj da biste voleli da samo budete zajedno; recite joj da je volite i da vam je s njom super šta god da radite, kao i kad ne radite ništa posebno – takvim rečima će malo koja devojka odoleti, a ako povremeno ipak i izlazite, teško da će imati razloga da se buni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkeizlasciljubavmomcitinejdžeriuživanjeveza
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Teško da ne morate nešto bilo šta da uradite, ukoliko ima još toliko toga što morate da poradite, i na sebi, da biste zaista bili ili napokon zajedno. Ili, naprotiv, imate namjeru da ostanete zauvijek svako u svojoj kućici i zamišljate kako ste zajedno čekajući (na) onog drugog. Svako vuče na svoju stranu, pa kada se nađete ili shvatite da možete i jedno bez drugoga, baš tako, potpuno sami to obavite, bez beskonačnog čekanja na nečiji milostivi poziv koji može da ne stigne, svijet se ne sruši i ništa više ne morate da mu ga odašiljete. Milina! Rastete, rastete.