Oni jure samo savršene!

Kada pogledaju za kakvim se devojkama momci okreću, u kakve "blenu", neke devojke pomisle da momci jure isključivo savršene devojke. U neku ruku, u pravu su; dečaci se zaista najviše interesuju za savršene devojke. Samo, ideja nekog momka šta je savršena devojka može dosta da se razlikuje od onoga što neke devojke misle.
Naime, ideja šta je savršena devojka razlikuje se od momka do momka. Tako, neki će želeti nasmešenu, "namontiranu" plavušu manekenske građe. Nekima će savršena biti crnka, brineta, riđokosa ("šargarepica"). Neki vole mršave devojke, neki korpulentne. Neki vole devojke s velikim grudima, neki s malim, ili nešto između. Nekima se najviše dopada inteligentna devojka – ako je ona pametna, baš ga briga za njen izgled. Nekim momcima je savršena devojka ona koja ih nasmeje – i opet, baš ga briga za izgled, toliko mu je lepo s njom, da njen izgled jedva da primećuje, a i ono što vidi mu je tako zaljubljenom prelepo. Neki vole devojke koje su sportski tipovi, najlepše im je da sa svojom devojkom igraju basket. Neki vole ćutljive, neki brbljive. Neki atletski građene, neki krhke.
Ukratko: da, oni žele savršene devojke – a pošto se ideja savršenstva razlikuje, kakvi god da ste vi, postojaće momci kojima ste baš takve savršene.
A okretanje za super ribama na ulici? Šta s tim? I devojka će se okrenuti kad vidi super ribu, dobro obučenu, pa neće potrčati za njom niti pokušati da je odvede u krevet. Pored toga, izuzetno lepe devojke mogu da deluju zastrašujuće momcima, da ih navedu da pomisle da kod takve nemaju nikakve šanse, tako da će se definitivno sve svesti na gledanje – a onda će se okrenuti devojci pored koje se osećaju opušteno, koja ume da ih nasmeje i pored koje su srećni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkedopadanjeizgledljubavmomcitinejdžeri
Komentari (0)
Dodaj komentar