Pink ne posustaje

Kada je objavljeno da se popularna „otkačena“ pevačica Pink (Ališija Mur) udaje za Korija Harta, i kada se još čulo da je venčanje bilo na plaži u Kostariki i da je mlada bila u beloj venčanici, mnogi su pomislili da je Pink rešila da odustane od muzičke karijere i postane supruga i domaćica. Zaista, skoro godinu dana o njoj se ništa nije čulo. Međutim, vratila se s novim albumom, „I“m Not Dead“, i pesma „Stupid Girls“ s tog albuma osvaja top-liste širom sveta.

Pink izjavljuje da nema ništa protiv romantike, da voli i da se lepo obuče, da bude našminkana i seksi – i da, i pored toga, ostaje ona prava Pink. Bela venčanica koju je nosila na svom venčanju veoma joj se dopala; smatra da bela boja super ide uz njene pirsinge i tetovaže. Muž Kori je, kako kaže, uopšte nije pretvorio u domaćicu – već je probudio ono divlje u njoj.

Što se novog albuma tiče, muzika je podjednako živahna kao što je bila i na prethodnim albumima, ako ne i u nešto jačem fazonu. Muzika nije jedino čime se Pink sada bavi – rešila je da se oproba i kao glumica u horor filmu „Katakombe“.

Pink za sebe izjavljuje da se dosta promenila, da je počela više da čita i da se informiše, te da je shvatila da se oko nje dešavaju mnogo ozbiljnije stvari od onih koje se prikazuju na televiziji. Zato je veoma nerviraju oni koji samo idu sa žurke na žurku i daju sve od sebe da budu popularni. Kaže da je u Los Anđelesu izuzetno iritira to što svuda nailazi na zombije kojima je najvažnija njihova Prada torbica.

Pink nimalo ne smeta to što nije lepotica, naprotiv; laska joj što je spominju zbog, kako kaže, „stava i pameti“, ne zbog fizičkog izgleda. Svesna je da nije ni mršava ni visoka, ni šarmantna ni nečiji ideal lepote, ali je ponosna na svoju iskrenost i na to što svakome kaže ono što stvarno misli.

Ukratko: nakon jednogodišnje pauze, Pink se vratila i svima poručuje da nema nameru da napušta muzičku scenu. Ako volite njenu muziku, to je svakako razlog za radovanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar