Plaši vas što se niste ljubile

Ako pogledate oko sebe i učini vam se da su svi oko vas u ljubavnim vezama ili su bar bili u vezi, ako vidite nemali broj svojih vršnjaka kako se s nekim drži za ruke, pa i ljubi, može da vas uplaši to što se, izgleda, samo još vi niste ni sa kim poljubile. Međutim, razloga za strah nema.
Svako u neko sopstveno vreme bude u ljubavnoj vezi i poljubi dečka (ili se ljubi s nekim momkom a da i nisu u vezi). Neke devojke to urade ranije, a neke znatno kasnije – neke to ne urade pre dvadeset i pete godine svog života, i tu nema ničeg nenormalnog. Uz to, ne zaboravite da je znatno bolje sačekati pa da poljubite momka u koga ste stvarno zaljubljene nego da se na nekoj žurci napijete i uduvate, i onda se ljubite i mazite s prvim koji naiđe čisto zato da biste mogle da kažete da ste i vi to radile.
Da li nešto nije u redu s vama? Sve vaše drugarice su se već poljubile s nekim, samo vi niste, imate vi muške prijatelje, ali vas niko, izgleda, ne vidi kao devojku s kojom želi da bude? Ne brinite, sve je s vama u redu. To što su se sve vaše drugarice već ljubile (ili kažu da su se ljubile, teško da ste stajale i gledale svaku koja to radi; plus, koliko njih se poljubilo s dečkom u koga su zaljubljene, a koliko njih s nekim koga posle nikad nisu videle ili ga sad zaobilaze u širokom luku?) ne znači da i vi morate tako da postupite, i to smesta. Doći će, kad vam bude vreme.
A što se tiče momaka s kojima se družite, super je što se slažete s njima, samo to nekad može da odvede u zamku da o vama misle maltene kao o još jednom ortaku, a ne kao o potencijalnoj devojci. Sasvim je u redu da tako misle o vama ako među njima nema nijednog za koga biste želele da vam bude dečko, ali ako postoji neko ko vam se baš dopada, doterajte se malo. Obucite suknju umesto farmerki, nanesite malo šminke (malo, ne toliko da izgledate kao namazane ratničkim bojama!), i vrlo brzo će vas primetiti kao devojku – moguće, toliko brzo da će vas to iznervirati, kao da niste bile devojka i u farmerkama i bez šminke.
U svakom slučaju, ne brinite, sve je s vama u redu. Jednom (i ne samo jednom!) ćete i vi biti s dečkom i poljubiti se s njim – i od toga će vam ostati veoma lepa uspomena, za razliku od onih devojaka koje su to uradile s prvim koji je na to pristao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkeljubavmomcipoljupcistrahtinejdžeri
Komentari (0)
Dodaj komentar