Plisirana bela suknja

Postoje neki odevni predmeti koji nikada ne izlaze iz mode, kao što su mala crna haljina, farmerke ili bela košulja. Ima i nekih odevnih predmeta koji nisu baš uvek u trendu, ali su uvek makar dopušteni; plus, kada dođe i njihovih pet minuta, bude vam drago što su ponovo „in“, jer su jako praktični. Jedan takav primerak je i plisirana bela suknja.

Ova suknja na falte pojavljuje se u različitim dužinama, a njena velika prednost je što se može kombinovati sa mnogo čime a da i dalje odlično izgleda; ne samo što odlično izgleda već izgleda kao da je pravljena baš za taj imidž i ni za jedan drugi (i tako za nekoliko sasvim različitih stilova). Predlažemo vam tri moguće varijante u kojima možete nositi ovakvu suknju, sve tri u aktuelnim trendovima.

Pank varijanta: pank se obično povezuje sa crnom bojom, ili bar sa tamnim bojama, ali i crno-bela varijanta može biti veoma efektna (i veoma, veoma pank). Uz plisiranu belu suknju iskombinujte crnu pank majicu sa čipkom, belu kožnu jaknu, obavezne crne naočari za sunce, crne čizme sa visokom potpeticom i crno krzno oko vrata. Bićete prava opasna riba!

Retro varijanta: i ove sezone retro je u modi, a bela plisirana suknja savršeno se uklapa u ovaj imidž. Uz ovakvu suknju obucite neku bluzu nežne boje, a pošto je u pitanju čisto bela suknja, bluza može da bude i na tufnice. Uklopiće se i neki mantil kao iz pedesetih, ili duži džemper na kopčanje nežne boje. Dodajte tome, recimo, naočari sa belim ramom i neke elegantne cipele (mogu i baletanke) ili niske čizmice, plus torbicu (obavezno neku malu) i bićete prava devojčica iz pedesetih.

Sportska varijanta: volite udoban i neobavezan sportski izgled, a htele biste da tome dodate i nešto nežno i ženstveno? Bela plisirana suknja je prava stvar za vas – iskombinujte je sa rolkom sa nekom aplikacijom, džins jaknom, sportskim naočarima za sunce i patikama tipa kao što su starke. Dodajte tome i neki tanki šal sa šljokicama i vaš sportsko-ženstveni look biće potpun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar