Niste samo lepe…

Ima onih koji smatraju da momci više vole glupe devojke, što nekada navede i one koje su veoma inteligentne da svoju inteligenciju kriju, ili čak i da se foliraju da su nekakve glupačice. Nema razloga da to radite – ima puno momaka koji zaista vole kad je njihova devojka inteligentna i kada svoju inteligenciju i pokazuje.

Istina je, ima i momaka koji zaista više vole kad devojke nisu baš inteligentne. Neki čak nedostatak inteligencije kod devojke smatraju veoma privlačnim. Ali, šta s tim? Kakve to veze ima s vama ako vi niste takva devojka? Foliranje i laganje neće vam doneti sreću u ljubavi, i to se odnosi i na foliranje u vezi s vašom inteligencijom. Ako se neki momak plaši vaše inteligencije, onda on nije za vas, i vi ne biste mogle da budete srećne s njim. Šta biste radile? Konstantno se pretvarale da ste nešto što niste? Uvek bile u strahu od toga da ćete se nečim odati i onda biti ostavljene? Čemu to?
Čemu to, kad postoji velik broj momaka kojima se baš pametne devojke najviše sviđaju? Velik broj momaka koji ne bi znali o čemu da pričaju s devojkom koja nije pametna, a ne žele da budu s devojkom s kojom ne mogu normalno ni da razgovaraju? Suprotno uverenju nekih, ne žele svi momci nasmešenu plavušicu (kliše, znamo, boja kose nema nikakve veze s inteligencijom) koja će da klima glavom na sve što oni kažu i da bleskasto trepće. Ima momaka koji se oduševe kad je devojka stvarno pametna, kad ume o mnogo toga zanimljivo da razgovara.
Postoji i verovanje da momci ne vole kad je devojka pametnija od njih. To je uopštavanje – nekim momcima to smeta, a neke momke oduševljava. Dive se devojci koja je pametnija od njih. Možda bi se neki od njih bojali da joj priđu, ali to ne znači da im se ne dopada – i ne znači da ne bi bili presrećni kad bi htela da bude s njima. Ako tako pametna devojka želi da bude s njima, sigurno su i oni u nečemu mnogo dobri, inače ih ne bi htela, zar ne?
Molimo vas, bez foliranja. Budite svoje. Ako ste inteligentne, ne plašite se da to i pokažete. Ne kažemo da inteligenciju treba da upotrebljavate tako da na uvredljiv način „poklopite“ svakog, ali nemojte je ni skrivati. Ako budete svoje, odbićete od sebe samo one momke kojima se takve ne dopadate – a privući ćete one koji ne bi ni želeli da ste drugačije nego što jeste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkefoliranjeglupiiskrenostmomcipametniprivlačnosttinejdžeri
Komentari (0)
Dodaj komentar