Poklon za devojku

Mnogi momci muku muče kad treba da smisle šta da poklone svojoj devojci za rođendan, Novu godinu ili neku sličnu priliku. Žele da je obraduju, da se ona raduje njihovom poklonu, ali šta uopšte devojke vole da dobiju?
Osim ako devojka nije preterano izbirljiva i ne zahteva poklon određene cene (recimo, da morate da joj kupite parfem od stotinu evra ili nešto slično), ili ako nije od onih kojima se ništa ne sviđa, zapravo i nije toliko teško odabrati nešto za nju – biće srećna već kad vidi da ste se potrudili i pokušali da smislite šta bi je obradovalo.
Veliki broj momaka voli da poklanja nešto što ima upotrebnu vrednost, ne samo neke "zvrčkice" koje će da skupljaju prašinu, ali nemalom broju devojaka upotrebna vrednost nije najvažnija. Važnije im je da je poklon sladak, simpatičan, lep – jeste da će joj koristiti ako joj poklonite nekoliko pari čarapa, ali devojke najčešće ne žele baš takav poklon od dečka, izuzev ako te čarape stvarno posebno izgledaju.
Šta im pokloniti, onda? Izbor je velik. Kozmetika se obično dopadne devojkama, mada treba da bude nešto posebno (po izgledu, ne obavezno po ceni) da bi bila prikladan poklon za devojku – neki dobar gel za tuširanje ili dezodorans je pre poklon za drugaricu nego za devojku; za devojku bi, recimo, mogao neki specijalan sapun ili parfem. Ukoliko devojka voli slatko, bombonjere i slatkiši su uvek dobrodošli. Mnoge devojke vole nakit, ogrlice, narukvice, minđuše, broševe… To ne mora da bude ništa skupo, bižuterija je sasvim u redu ukoliko devojka nije alergična na nju (da, takva alergija postoji!).
Neke lepe ukrasne kutijice su takođe dobar poklon, kao i raznorazni slatki, simpatični, lepi ukrasi koji će joj kasnije stajati na vidnom mestu. Mnogim devojkama je jako slatko kad im dečko pokloni neku mekanu plišanu igračku u obliku neke životinje koju vole. U obzir dolazi i garderoba – opet, ne mora da bude skupa, važno je da lepo izgleda. Mada, s garderobom može da bude problem ukoliko je devojka prethodno ne isproba, a možete biti i pogrešno shvaćeni ukoliko odaberete nešto suviše provokativno. Ukoliko je veza nešto duža, može da dođe u obzir i donji veš – naravno, to tek u nekim godinama kad imate seksualne odnose (ukoliko imate 13 godina, nije baš dobra ideja da devojci poklonite seksi donji veš).
Može da pomogne i ako pitate njene drugarice šta ona voli. Izuzev ako su u pitanju zlobnice koje vam namerno kažu pogrešno, njima će biti simpatično što ste toliko pažljivi prema njihovoj drugarici, a ako vaša devojka sazna za to, i njoj će biti drago što ste se toliko pažljivo raspitivali, jer to znači da vam je stalo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izbor poklonatinejdzeriza decake
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nebojša Kecman

    Tekst je odličan, ali po mom mišljenju, ono što devojke najviše vole da dobijaju (a i muškarci) jesu pare. Tada možemo sami da biramo šta ćemo kupiti za sebe, ali i za druge.