Preboleti bivšu

Vaša bivša je sada sa nekim tipom koji je uredno podšišan. Šepuri se pred vašim očima i ima svetlu budućnost sa njim. Svom tom radošću i opštim veseljem ona ozbiljno ugrožava vaš status slobodnog momka. Vreme je da je prebolite na mnogo, mnogo načina…

Druga devojka

Često je to najbolji način da se potpuno preboli bivša ljubav. Pokušajte da izbegnete devojku koja previše liči na bivšu (nećete moći da je pogledate bez flešbekova), zatim neku koja možda i nije po vašem ukusu (ne podvrgavajte se preteranoj samotorturi), kao i onu koja zna suviše toga o vašoj prošlosti. Devojke umeju da nanjuše momke kojima treba samo uteha nakon raskida veze i ne vole preterano takvu ulogu. Međutim, već i kratko muvanje sa nekom cicom može vam pomoći da zaboravite bivšu.

Niko nije savršen

Kako je samo nabirala nos kad god je zadubljeno mislila o nečemu! Sećate li se njene opsesivne potrebe da ima svaki novi par pantalona, ili kako je kiselo izgledalo njeno lice kad god bi se rastužila? Prisetite se svih stvari koje su vas ozbiljno nervirale – može vam biti bolje. Bacite sva njena pisma, ne reagujte na njene „prijateljske“ pozive i rasporite onog plišanog medveda kojeg vam je poklonila.

Oslonac u prijateljima

Možda su vas ortaci zezali kad ste počeli da izlazite sa njom – zbog tog sentimentalnog smeškanja ili stalno usijanog telefona. Ipak, sigurno neće likovati zbog toga što ste izgubili devojku. Vratite se svom starom životu i uživajte u onom klasičnom muškom merkanju devojaka.

Uvek recite: nikad više

Samo se pomirite sa činjenicom da je život ponekad bolan i budite zahvalni što ste to otkrili u ranoj fazi svog ljubavnog života. Notirajte u podsvesti kako je i kada sve pošlo naopako i nikada više nemojte izlaziti sa tom devojkom. Ne osvrćite se – gledajte ispred sebe, čak i ako ona za nekih šest meseci shvati šta je izgubila. Suviše je kasno, mala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar