Pričaj sa devojkom svojih snova

Ona je lepa, pametna i zanimljiva, a ti se uvek spetljaš kada želiš da joj priđeš. Gledaš sve ljubavne filmove i hvataš beleške lokalnih srcelomaca, ali smatraš da u toj disciplini ne bi mogao da imaš ni prelaznu ocenu. Evo nekih čestih dilema i njihovih rešenja.

  • Koji je najbolji način da pričam sa devojkom?

    Otvori usta. Ali ne od oduševljenja i zbog toga što buljiš u nju, ili ti treba vazduh, već radi jedne tako „jednostavne“ stvari – razgovora. Pričaj. Rečenice koje imaju smisla su sasvim dobar početak, a još ako kažeš nešto što će je nasmejati – odlično!

    Obrati pažnju – Šale mogu da budu rizične. Ukoliko je prvo što kažeš devojci neka glupa šala koja u tvom gradu i šire zasmejava samo i isključivo tebe i nikoga više, mogao bi da izgledaš kao potpuni kreten.

    Jednostavno i uspeva – Šta devojke najviše vole? Dečka koji prilazi sa osmehom, kaže „zdravo“ i predstavi se. Nema komplikacija. Nema pogrešnih rečenica. Isprobaj to.

  • Šta ako se devojka u mojoj školi pravi da ja ne postojim, a ja očajnički želim da joj pokažem koliko sam zainteresovan?!

    Tajna – Probaj sa laskanjem. Naravno da devojke vole komplimente!

    Korak prvi: Iskoristi svoju moć posmatranja. Ukoliko je nešto promenila u svom izgledu, daj joj do znanja da si to primetio. Reci joj da ti se sviđa njena dukserica/nova frizura/šnalice… To će joj puno značiti i nemoj misliti da ćeš izgledati „providno“. Nećeš, ukoliko budeš iskren.

    Savet: Uradi ovo kada ste sami, a ne u grupi ljudi, pošto u suprotnom postoji mogućnost da dobro izblamiraš i nju i sebe.

    Korak drugi: Saznaj koja su joj interesovanja. Na taj način, kada budeš imao priliku za jedan-na-jedan razgovor, moći ćeš da prekineš neugodnu tišinu (u slučaju da do nje dođe). „Pa, čuo sam da sakupljaš one male fosile. Baš cool. A kako si uopšte počela to da radiš?!“ Verujte nam, malo je devojaka koje ne bi volele da pričaju o sebi i o svojim strastima, naročito kada kraj sebe imaju zainteresovanog obožavaoca.

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

  • Komentari (1)
    Dodaj komentar
    • Danijel Kostić

      Sve je na neki način dobro, ali ipak mi se čini kao da nešto fali.