Pričaju koliko im je neka zvezda privlačna

I tinejdžerima, a i starijima, dopadaju se zvezde – muzičke, filmske, sportske… To je normalno; zvezde bi, između ostalog, i trebalo da predstavljaju neku vrstu uzora. Ono što ume da bude jako nezgodno je kad pred dečkom ili devojkom pričate o tome koliko vam je neka zvezda privlačna.
Da ne bude zabune: vašem dečku ili devojci neće nimalo smetati to što se vi divite nečijoj muzici (osim ako se i sami bave muzikom, a vi ih u tome nimalo ne podržavate), nečijoj glumi, nečijoj umešnosti u sportu… Međutim, hoće im smetati ako vi neku zvezdu suprotnog pola smatrate fizički privlačnom, i o tome ne prestajete da pričate.
Zašto bi im to smetalo? S njima ste, a ne s tom zvezdom, zar ne? Da ne govorimo o mogućnosti da je vaša omiljena zvezda u braku, kao i o vrlo malim šansama da s tom zvezdom, ako se radi o osobi iz druge zemlje, budete u istom gradu, a kamoli da dve reči progovorite s njom. U redu, muzička zvezda bi mogla da dođe na Egzit, filmska zvezda na Fest, ali šanse da se s tom zvezdom upoznate bi i tada bile minimalne. Dakle, to što vama ta zvezda deluje fizički privlačno je u domenu maštanja, a ne realne opasnosti da voljenu osobu ostavite, i šta je onda problem?
Problem je to što niko ne voli da mu konstantno pričate kako vam je neka druga osoba privlačnija od nje. Naročito ako se radi o zvezdama, čiji je deo posla da izgledaju dobro, imaju čitav tim stručnjaka koji se o tome brine, pa vaš dečko ili devojka osećaju da jednostavno nemaju načina da se s time takmiče. I dalje ne razumete zašto im toliko smeta? Onda se upitajte kako biste se vi osećali da vaš dečko ili devojka pred vama uzdišu i pričaju kako im je seksi neka poznata ličnost, a vi znate da, ma koliko se trudili, ne možete da izgledate tako. Makar racionalno znali da vas vaš dečko ili devojka neće ostaviti da bi bio ili bila s tom zvezdom, opet teško da bi vam prijalo.
A ako vaš dečko ili devojka stalno pričaju kako im je neka zvezda privlačna? Ako vam to puno smeta, zamolite ih da to prestanu da rade, objasnite im da se loše osećate kad to rade; ukoliko ne prestanu, a deluje vam kao da to ne rade vama u inat već zato što iskreno ne razumeju u čemu je problem, počnite i vi da se naglas divite fenomenalnom izgledu neke zvezde suprotnog pola, da opisujete šta vas sve u izgledu te zvezde oduševljava. Vrlo je verovatno da će nakon toga vaš dečko ili devojka odlično razumeti kako se osećate, i da će prestati s glasnim divljenjem nečijim bicepsima ili nečijoj fenomenalno oblikovanoj guzi, bar dok su u vašoj blizini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dopadanjetinejdzerizvezde
Komentari (0)
Dodaj komentar