Prići stidljivoj devojci

Vrlo često uopšte nije lako prići nekoj devojci, a ako je ona stidljiva, to predstavlja dodatni problem. Nije nemoguće prići takvim devojkama i dopasti im se, daleko od toga, ali je potrebno dosta strpljenja. To strpljenje se isplati!
Možete vi njoj da priđete, ali budite spremni za to da je sasvim moguće da baš i neće biti pričljiva. Moguće je da se desi i da bude sumnjičava prema vama, da se pita zašto uopšte pokušavate da pričate s njom. Neka vas ta njena sumnjičavost ne odbije – ona ne želi da se ponaša neprijatno, samo je uplašena, zbunjena i stidljiva. To znači da je "probijanje leda" na vama – nasmešite se i ponašajte se prirodno i prijateljski.
Ako umete da se našalite i da je nasmejete, super! Pazite samo da se ne smejete na njen račun, ona se već oseća nesigurno, smejanjem na njen račun samo ćete je povrediti i odbiti od sebe. Raspitajte se šta ona voli, šta je interesuje, muzika, omiljena serija, to su zgodne teme za razgovor. Njoj će biti lakše da priča o nečemu što voli, što je zanima, što je zabavno.
Lako može da se desi da ona malo priča i da dolazi do neprijatnih tišina. Neka vas to ne odbije. Može da pomogne ako je pitate da vam priča o sebi, samo pazite da ne budete nasrtljivi, da je ne uplašite. Recite joj nešto o sebi, uputite joj kompliment, onda je pitajte da kaže nešto o sebi.
Nemojte očekivati da se ona smesta oslobodi i počne da ćaska s vama. Moguće je da ćete morati da uložite puno truda i strpljenja pre nego što se ona opusti, ali će vam kasnije biti drago što ste se potrudili, jer ćete videti da je s njom super pričati jednom kad se otvori.
Strpljivo, hrabro, i srećno! Želimo vam dugu i lepu vezu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkedopadanjemomciprilazenjesimpatijastidljivosttinejdžeriupoznavanje
Komentari (0)
Dodaj komentar