Primećena na ulici

Sigurno ste se naslušali priča o devojkama i momcima koje je neko tek tako primetio na ulici, bio impresioniran, ispalo je da je u pitanju producent u potrazi za zvezdama, i ti momci i devojke su se proslavili. Verovali ili ne, takve stvari se zaista dešavaju.
Recimo, Tia Džin (Tia Jean). Tinejdžerka iz Engleske. Još kao sasvim mala obožavala je da peva i da svašta izvodi, pa ju je majka upisala u školu drame. Tu se devojčici jako dopalo, tamo su joj školovali glas, učili je kako da peva, kako da bude izvođač a, takođe veoma važno, i kako da se oslobodi treme. Tia je veoma zahvalna majci što ju je tamo upisala i svojim učiteljima iz te škole, jer je uz njihovu pomoć postala sposobna da zapeva pred bilo kim, bilo kada, da se ne boji gomile ni publike.
Njena ljubav prema pevanju nije se vremenom smanjila, nije bila samo neko prolazno interesovanje. U školi je stekla mnogo prijatelja, od kojih su mnogi bili zaljubljeni u muziku i pevanje kao i ona, a tako oslobođenim straha od nastupa u javnosti, nije im bilo nimalo teško da glasno zapevaju ili repuju i na ulici ako bi to poželeli. I često su to radili, ne da bi privukli pažnju, već jednostavno jer su uživali u tome.
Jednog dana Tii se desilo nešto o čemu mnogi sanjaju. Šetala je s drugaricom, drugarici je palo na pamet da počne da repuje, Tia je i sama počela da improvizuje stihove i pridružila joj se. To je bilo nešto što su i inače često radile, ali ovog puta devojkama je prišao neznanac, rekao da je pevač, da ima svoj studio i da smatra da Tia ima potencijala.
Tia nije bila toliko naivna da tek tako poveruje u tu priču, tražila je od neznanca da dokaže da je pevač. Bez ikakvog blama, neznanac je zapevao nasred ulice, i, da, definitivno je umeo da peva. Kasnije ju je upoznao s još nekim ljudima iz muzičkog biznisa, i uskoro je upoznala i svog sadašnjeg menadžera. Od tada je puno putovala, tu i tamo snimala s drugima, a ima i sopstveni solo singl, "Walk Away". Tek joj je 18 godina, a radi ono o čemu je oduvek sanjala. Najviše ceni Bijons i Tinu Tarner, kao i sve koji veruju u sebe i ne libe se da puno rade kako bi stigli do onog što žele.
Moguće je da zvuči nestvarno, ali ovakve stvari se zaista dešavaju. Ako neko primeti vaš talenat, zaista se može desiti, ako je u tom biznisu, da vas kontaktira i pomogne vam (ne samo iz altruizma, i njemu/njoj je u interesu da nađe talentovane osobe). Naravno, to ne znači da treba tek tako poverovati nekom nepoznatom ko vam kaže da je takav-i-takav agent i da biste vi bili baš super kao muzička zvezda, model ili nešto slično – ako vam neko takav priđe, najsigurnije je tražiti mu/joj vizitkartu (ako je nema, ili nije to što tvrdi da jeste, ili je toliko neozbiljan u svom poslu da biste samo gubili vreme), i kasnije ga/je kontaktirati, dok ste u pratnji roditelja ili druge odrasle osobe kojoj verujete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

popularnostslavatinejdzeri
Komentari (0)
Dodaj komentar