Razmažene zvezde?

Često se šire priče o tome kako su zvezde razmažene, da imaju toliko para da ne znaju šta će s njima. Nije retkost pročitati članak o ovakvom ili onakvom ispadu neke zvezde, ispadu koji pokazuje da su ih novac i slava u toj meri razmazili da imaju neke čudne prohteve koji izgledaju kao obično izvoljevanje. Naravno, na vama je da prosudite da li ćete u svaki takav člančić poverovati – isto kao što je na vama da sami prosudite da li iza nekog postupka stoji razmaženost i hirovito postupanje ili je u pitanju ipak nešto drugo.

Naravno, niko ne očekuje da će se, recimo, Britni Spirs ili Madona zadovoljiti boravkom u jednokrevetnoj sobi sa kupatilcem – a i zašto bi kad već sebi mogu da priušte bolje – recimo, luksuzni apartman? Ipak, i Britni i Madona su otišle mnogo dalje od toga. Prilikom svoje turneje po Velikoj Britaniji Britni Spirs je zakupila ceo jedan hotel. Madona je pak zakupila sve sobe u jednom hotelu, iako uopšte nije ni stanovala u njemu već u kući koja se nalazi tačno preko puta tog hotela. O čemu se ovde radi?

Radi se o tome da je Britni zakupila ceo hotel da je ne bi uznemiravali radoznali gosti. Madona je zakupila sve sobe u hotelu preko puta svoje kuće da bi mogla da se zaista opusti na žurki koju je u toj kući organizovala. Kada se setite koliko su i Britni i Madona popularne i koliko ih proganjaju i obožavaoci i novinari, to više i ne izgleda kao razmaženo ponašanje, zar ne?

Ne postupaju na ovakav način samo ženske zvezde. Poznati „zločesti dečko“ Fred Durst je nedavno zakupio ceo restoran – veoma skup, nepotrebno je reći – da bi u njega mogao da izvede svoju novu devojku na romantičnu večeru uz sveće, bez straha od toga da će ih neko uznemiravati. Hmm, biti nepoznat nekad i nije toliko loše – možete da „kulirate“ s društvom ili sa simpatijom uz relativno malo straha od neželjenih „padobranaca“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar