Savršena devojka?

Kako bi izgledalo to čudo od devojke? Noge Naomi Kempbel, grudi Pamele Anderson i mozak sa povećim IQ-om? A da ubacimo još i glas Maraje Keri i Madonin smisao za modu?

Ipak, da zanemarimo za sada slavne ličnosti i da pogledamo kakva bi još trebalo da bude devojka koju bi svaki dečko poželeo kraj sebe… Dakle evo „liste želja“ (a ako ikad sretnete osobu koja ispunjava navedene uslove, slobodno pozovite neku od organizacija za zaštitu ugroženih vrsta).

– Dopušta ti da odgledaš utakmicu iako je planirala da te vodi sa sobom u jedan užasno zanimljiv šoping (čitaj: kupovina rođendanskog poklona za njenu sedmogodišnju sestru od tetke).

– Bavi se sportom.

– Nije ljubomorna kada te vidi kako pričaš sa nekom drugom devojkom.

– Sjajno sprema tvoje omiljene kolače.

– Ne smatra da je Baja frajer i po, a Grand šou vrhunac kulturnih dostignuća. Rage against the machine razume savršeno dobro (baš kao i ti).

– Zvoni na vrata, donosi tvoju omiljenu Milku od jagode, a uz to je skockana kao da je pošla u najmanju ruku na matursko veče. Kad je pitaš za povod, kaže: „Tačno je 2 meseca 2 nedelje 10 sati i 23 minuta od kako smo zajedno!“

– Ni u snu se ne bi nabacivala tvom najboljem drugu makar imao zelene oči, crnu kosu i 190 cm.

– Jede s tobom hamburgere na ulici i ne stidi se da odjednom naruči dve princes krofne u poslastičarnici. Nikada te ne gnjavi pričom kako je na dijeti.

– Ne pali se na one tipove iz meksičkih serija i nikad ti neće stati za vrat sa pričom kako je neki Fernando-Huan-Luis-_______ (dopisati po izboru) strašno zgodan i kako je upravo gledala onu epizodu sa venčanjem kada se je Fernando, Huan ili Luis napokon oženio nekom jadnicom…

– Gleda s tobom istu epizodu Simpsonovih dva puta dnevno.

– Voli te 100% (i više od toga)!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar