Saznaj prva najnovije jesenje trendove

Vreme je kada mnoge devojke žele da osveže svoj imidž. A ima li boljeg načina kada je to sve u skladu sa najaktuelnijim trendovima? Saznaj sve što treba da znaš o modi za jesen na vreme, a kako većina trendova do naše zemlje dopire sa zakašnjenjem, eto prilike da budeš prva koja će prošetati neke od IN krpica!

Koji su glavni modni trendovi kada su boja, materijal i stil u pitanju?

Dečačkom stilu u ovom periodu nema mesta, opet se vraća romantika i „ženski“ način oblačenja. Odluči se za suknje koje se ističu u odnosu na ostale delove garderobe, lepe bluze i topove, asimetrično sečene haljine. Boje koje su moderne jesu smeđa, crvena, crna, tkanine u jesenjim tonovima, crno-bele kombinacije i sve nijanse boje bobica. Klasični kašmir, tvid, saten i svila su materijali koji su moderni ove jeseni.

Takođe, određena odeća će biti nošena više od druge: rolke, topovi sa dubokim V izrezom, suknja-pantalone, plisirane suknje. Dodaci kao što su kape, tašne i kaiševi su krupni, a u potrazi za njima dobro pretresi bakin ormar! Kratak, a debeo zlatan nakit, biseri, šalovi, rukavice, beretke, torbice i visoke potpetice su IN. Potraži cipele i tašne od štampane kože.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar