Smeh usred seksa

Vas dvoje se volite. Ljubite se, mazite i želite da vodite ljubav. Onda vas u jednom trenutku vaš dečko ili devojka nekim dodirom slučajno zagolicaju – a taj trenutak je inače bio veoma strastven. Ne uspe vam da se suzdržite, već se nasmejete. Vaš dečko ili devojka se jako uvrede, a vas je užasno „blam“ zbog toga što se desilo i ne znate šta da učinite. Znate samo da ne želite da se oni toliko ljute – pa, stvarno niste mislili ništa loše!

Ako vam se ovako nešto desilo, nema potrebe da se mnogo uzrujavate. Jeste, vaš dečko ili devojka su ljuti – ali oni se verovatno osećaju povređeno jer misle da su nešto pogrešno uradili, a vi ste na to reagovali smehom, to jest ismevanjem. Sve što treba da uradite jeste da im objasnite da su vas zagolicali i da ste se zato nasmejali – to je bilo refleksno smejanje, a ne podsmevanje.

Jednom kada shvate (a to bi trebalo da bude čim im objasnite o čemu se radilo) da niste pokušavali da ih ismejete ni povredite, opustiće se i oni. Verovatno ćete se tada oboje smejati, tome što ste celu situaciju shvatili preozbiljno.

Sledećeg puta, opustite se. Nema potrebe da se vođenje ljubavi shvata toliko ozbiljno – to je jedan lep čin u kome oboje treba da uživate i tokom koga oboje treba da budete opušteni. U vođenju ljubavi i te kako ima mesta i za smeh, jer smeh je nešto što zbližava i što uliva poverenje, nikako nešto ružno. Plus, ukoliko je jedno od vas dvoje pomalo nervozno zbog seksa, ili ste oboje pomalo nervozni, zajednički smeh može vam pomoći da se opustite.

Uživajte u svojoj ljubavi, uživajte u razmeni nežnosti, uživajte u vođenju ljubavi. Obavezno uživajte i u zajedničkom smejanju – neki smatraju da su najbolje baš one veze u kojima možete zajedno da se smejete. Ako se smeh desi usred seksa – pa, zašto da ne? To je samo još jedan znak uživanja i međusobne bliskosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar