Smejte se na njegove šale

Jedna od stvari koje momci jako vole jeste da njihove devojke budu srećne s njima. A jedan od načina na koji pokušavaju da navedu devojku da se lepo oseća jeste da pričaju šale i nasmeju ih, i uživaju kad se ona na te šale smeje.
Naravno, to ne znači da će vam njegove šale uvek biti smešne. Nemaju svi smisla za humor, niti svi imaju isti smisao za humor. Nije nemoguće ni da vam neke njegove šale budu kao obično glupiranje, detinjasto i nimalo zabavno. Ipak, nemojte zaboraviti da on pokušava da vas nasmeje, da to što čini radi jer želi da vam bude lepo s njim.
Da li to znači da se morate nasmejati na svaku njegovu šalu, ma koliko vam ne bila smešna? Ne. Teško da vaš momak stvarno veruje da je najduhovitiji dečko na svetu, zna i on da vam neke njegove šale sigurno neće biti smešne, a niko ne voli da ga lažu, plus i foliranje nije baš popularno. Ipak, mogle biste da se nasmejete i na neke od šala koje su vam manje smešne, kako biste pokazale da cenite njegov trud i to što pokušava da učini sve što je u njegovoj moći da uživate s njim. Na neke od manje smešnih šala možete se nasmešiti. A nekad, njegov trud možete nagraditi zagrljajem, poljupcem i slično. Čak i ako njegova šala nije smešna, to što se trudi oko vas je lepo, i treba mu pokazati da to cenite. Nije verovatno da bi mu se dopalo da se nasmejete na baš svaku njegovu šalu koju ne smatrate smešnom, ali biće mu drago ako pokažete da cenite ono što čini za vas.
On stvarno nema nikakvu predstavu o onome što vi smatrate smešnim? Ni to nije nerešivo, i ne morate za to da koristite nikakve pridike niti da izigravate učiteljicu. Pozovite ga da zajedno gledate neku seriju koja je vama jako smešna, zajedno (u bioskopu ili kod kuće) gledajte filmove koji su vam smešni, tako će on vremenom steći predstavu o tome kakav je vaš smisao za humor. Moguće je da će ispasti da se vaš i njegov smisao za humor drastično razlikuju, ili da je jedno od vas dvoje "operisano od smisla za humor", ali, u većini slučajeva, trebalo bi da se nađe dovoljno zajedničkog, dovoljno toga što oboje smatrate smešnim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

duhovitosttinejdzeriveza
Komentari (0)
Dodaj komentar