Sreća i baksuzluk među zvezdama

Ma koliko slavne i bogate bile, i zvezde su ipak ljudi; i one mogu imati sreću u životu (u poslu, u ljubavi, u porodici…), a mogu biti i pravi baksuzi (na raznim planovima) – baš kao i vi. Na šta konkretno mislimo? Evo primera koje smo izdvojili za ovaj put.

Izgleda da Hale Beri, prošlogodišnju dobitnicu Oskara za glavnu žensku ulogu („Bal monstruma“), prati maler. Nakon razvoda, svom bivšem dragom morala je da isplati popriličnu odštetu. Još veći maler prati je na poslu; naime, jeste ona sve poznatija i popularnija sa svakom ulogom koju odigra, ali joj se skoro uvek desi i nešto ne baš prijatno. Tokom snimanja filma o Bondu („Umri drugi put“) povredila je oko. Prošle godine, na snimanju filma „Gotika“ (zanimljiv film poznatog reditelja Metjua Kasovica, trenutno se daje i u našim bioskopima – a sigurno ste čuli i numeru iz tog filma „Behind Blue Eyes“, koju izvodi Limp Bizkit), slomila je ruku. Ove godine, na snimanju filma „Catwomen“, Hale Beri je dobila lakše povrede nakon što se deo scenografije odlomio i pao na nju (ne, nije vic, a nije ni crtani film). Glumica je prevezena u bolnicu, ali se istog dana vratila na snimanje.

Da vas ne deprimiramo više, dešavaju se i lepe stvari (ili, makar, lepe odluke). Robi Vilijams je izjavio da mu je dosta toga da izigrava plejboja i da su mu dosadile veze za jednu noć. Tvrdi da mu se život ustalio i da je srećniji nego što je ikad bio – i da tu sreću želi i da podeli sa jednom posebnom ženom (za kojom još uvek traga). Prema Robijevim rečima, ljubavne afere su mu se smučile, nije više u potrazi samo za seksom, već bi voleo da nađe ženu sa kojom bi bio srećan duže vremena i sa kojom bi se venčao.

Šta drugo da kažemo, osim da želimo Robiju da nađe ono što traži – i, naravno, da želimo Hale Beri puno sreće i da prestane da je „tera baksuz“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar