Šta pokloniti momku?

Velikom broju devojaka nije nimalo lako kada treba da smisle šta da poklone svom dečku ili nekom muškom prijatelju. Šta uopšte momci vole? Šta žele da dobiju na poklon? Naravno, nema univerzalnog odgovora, ali se nadamo da vam u tome ipak možemo malo pomoći.
Devojkama je lakše da smisle šta da poklone drugoj devojci. Neka lepa kozmetika, nakit (ne mora skupo, može i bižuterija), kutijica za nakit (kutijica nikad previše), a ako tu devojku dobro poznaju, onda nije teško odabrati ni muziku ili knjigu koji bi joj se dopali. Ali, šta pokloniti nekom dečku? Kutijicu za nakit sigurno ne.
Kaže se da je pažnja ono što se računa, i to jeste u nekoj meri tačno, ali ako se ne setite poklona koji bi se tom momku iole dopao, on će biti razočaran (ako je pristojan, potrudiće se da se zahvali i sakrije razočaranje).
Glavna razlika u biranju poklona za momka ili devojku jeste ta da su momci praktični. Oni žele poklon koji mogu da upotrebe. Ako momku njegova devojka pokloni slatkog ružičastog plišanog zeku, to bi moglo da mu se dopadne u tom trenutku, ako je romantičan, ali šta će kasnije s tim? Slatki plišani zeka će samo skupljati prašinu.
Neke od stvari koje momci vole – kompjuterske igre, automobili, elektronske igračkice – nisu nimalo jeftine. To ne znači da morate da opljačkate roditelje da biste momku kupile poklon koji će mu se dopasti; umesto toga, obratite pažnju na ono što vaš dečko ili prijatelj priča, i upamtite to (devojke su obično dobre u tome). Ako on u nekom trenutku pomene da bi nešto voleo da ima ili da mu je potrebno, upamtite to i iskoristite kad dođe prilika za davanje poklona. Biće oduševljen i time što ste obratile pažnju, i što ste upamtile, i što ste mu baš to kupile.
Obratite pažnju i na to što on u principu voli. Ako navija za neki fudbalski klub, kupite mu nešto u vezi s tim klubom. Ukoliko znate koju muziku sluša, možete mu kupiti disk s tom muzikom. Ili disk s omiljenim filmom. Poklon koji lično napravite je uvek sladak. Ako imate ikakvu predstavu o tome kakvu odeću voli, možete da mu kupite nešto čiju veličinu možete odokativno da ocenite (majica, na primer). Dobra knjiga je uvek dobar poklon, ako on voli da čita. Za momke koje slabo poznajete najčešći poklon je muški dezodorans – nimalo originalno, ali praktično.
Nadamo se da ćete ga obradovati!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkedilemamomcipoklontinejdžeritinejdzerke
Komentari (0)
Dodaj komentar