Štrafte su „in“! (1)

Možda ste već čuli, ako redovno pratite modne tokove, a možda i niste, ako ste se malčice uspavali kad se radi o trendu: štrafte i štraftice su „in“ ove sezone. Štrafte, štraftice, pruge, prugice… Mogu biti na odeći, obući, tašnicama, narukvicama, kaiševima, čarapama, kupaćim kostimima, novčanicima, znojnicama, šeširima… Glavno je da ih ima!

Štraftasta odeća može se naći za svaki stas i svakakvu figuru a dobro pristaje i dečacima i devojkama. Još jedna super stvar u vezi sa štraftama je to što su veoma mladalačke (obratite pažnju, rekli smo „mladalačke“, a ne „dečje“, mada i na deci mogu lepo da izgledaju) – a mladost je definitivno „in“. Evo nekih predloga šta sve prugasto možete da nosite i sa čime to da iskombinujete.

Za seksi (ali i dalje sasvim pristojnu!) varijantu možete da kombinujete asimetrični top sa vodoravnim prugama (ispod njega se nosi grudnjak bez bretela) i mini suknju od teksasa. Izazovno će izgledati i štrikani top na bretele uz kratak šorts od ispranog teksasa, a možete mu dodati i široki pojas ukoliko imate mali višak kilograma na stomaku. Mala napomena – ova dva predloga prikladna su za šetnju na moru i za plažu, nipošto za školu. Još jedna izazovna varijanta (s tim što ova može da prođe i u školi) jeste majica sa tričetvrt rukavima i V izrezom, uz tričetvrt pantalone (ovo je poluizazovno-polusportska varijanta, i kao takva upotrebljiva je za školu, druženje, izlaske…).

Polo majice nikad ne izlaze iz mode; one sa poprečnim (recimo, crveno-belim) štraftama jako su zgodne za devojke sa malim grudima, a dobro idu uz tričetvrt teksas pantalone. Jarkoplava majica bez rukava, sa belim rubovima, dobro će pristajati i uz veoma svetao ten, a lepo ide uz, recimo, izbeljene farmerke. Kad smo kod sportskih varijanata, možete pokušati i sa haljinom na dijagonalne pruge (fenomenalno ističe struk).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar