Stvari koje možete naučiti iz filmova

Volite li filmove? Smešno pitanje, zar ne – filmove u principu vole svi, samo je pitanje kakve. A da film nije samo zabava već i da se iz njega može ponešto i naučiti videćete iz ovog teksta. Dakle, šta ste sve dosad mogli da naučite gledajući filmove?
Ukoliko noću odete do kuhinje da gricnete nešto, nije neophodno da uključujete svetlo – svetlost iz frižidera dovoljna je da obasja celu kuhinju. Kad smo kod svetlosti, svetlost jedne sveće uvek je dovoljna da obasja celu prostoriju, bez obzira na veličinu te prostorije. Opet kad smo kod svetlosti, sve neonke po raznoraznim postrojenjima (postrojenja koja su opremljena najsavremenijom opremom) obavezno trepere, naročito ako se u tom postrojenju nalazi čudovište ili ludak.
Bilo koja vrata mogu se otvoriti kreditnom karticom, savijenom šnalom ili spajalicom u roku od nekoliko sekundi, i svi to umeju da urade, bez obzira na profesiju kojom se bave. Izuzetak od ovog pravila o otvaranju vrata jesu vrata zgrade u plamenu u kojoj se nalazi dete koje treba spasti. Kad smo kod otvaranja vrata: svaki muškarac može jednim udarcem ramena ili jednim šutom razvaliti vrata – osim, naravno, ako će neko poginuti ukoliko on smesta ne razvali vrata.
Muškarci su u stanju da istrpe neverovatno jak bol i užasne rane a da i ne trepnu, ali kad treba da ih previje ženska osoba, trzaće se i od najslabijeg dodira. Neki muškarci, nakon što ih ubiju od batina (čitaj: posle takvih batina trebalo bi da leže u bolnici bar dva meseca), skočiće "na noge lagane" i bez problema prebiti sve oko sebe.
Ukoliko muškarac skine košulju, postaje neranjiv za metke. Dvadesetorica ljudi (kriminalaca koji odlično umeju da upotrebe oružje) koji pucaju u jednog čoveka ne mogu da ga pogode, ali zato taj jedan može bez problema da upuca svu dvadesetoricu.
O oružju: pošto potrošite sve metke iz vatrenog oružja, to oružje se baca kao upotrebljena papirna maramica. Pištolji često imaju šaržer sa neograničeno mnogo metaka.
Ukoliko ste plavuša s velikim grudima, obavezno je da od ubice bežite na sprat (umesto napolje), i to u atraktivnom donjem vešu. Takođe, ma kako da izgledate, potpuno je normalno da ako usred noći čujete čudne zvuke koji dolaze spolja, umesto da zaključate vrata, izađete u mrkli mrak i gledate šta se dešava (po mogućnosti, i da se šetate po mračnom stepeništu ili da pretražujete obližnju šumu).
To su, zapravo, samo neki primeri onoga što ste mogli da naučite iz filmova – sigurni smo da ste naučili mnogo više.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmzabavazanimljivo
Komentari (0)
Dodaj komentar